26 / 04 / 2024

Hayalinizdeki eve 86 bin TL'ye sahip olabilirsiniz! Prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte 17 Haziran 2022 fiyat listesi!

Hayalinizdeki eve 86 bin TL'ye sahip olabilirsiniz! Prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte 17 Haziran 2022 fiyat listesi!

Prefabrik evler, uygun maliyetleriyle pek çok vatandaşın dikkatini çekiyor. Demonte olarak fabrika ortamında üretilen, şantiye ortama ihtiyaç yapılar olarak bilinen prefabrik evlerin fiyatları, 86 bin TL'den başlıyor. Peki, prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte 17 Haziran 2022 fiyat listesi...



Elif Alpar

Prefabrik evler, uygun maliyetleriyle birçok vatandaşın dikkatini çekiyor. Prefabrik evler, çevre koşulları baz alınarak üretilir ve metrekare oranları değişiklik gösterebilir böylece kendi evinizi istediğiniz şekilde ürettirebilirsiniz.85 bin lirası olanlara sıfır ev müjdesi! 2+1 ve 3+1 Prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte 16 Haziran 2022 fiyat listesi!Demonte olarak fabrika ortamında üretilen, şantiye ortamına ihtiyaç duymayan yapılar olarak bilinen prefabrik evler, dört mevsim boyunca konforlu bir yaşam imkanı sağlıyor. 50 ve 60 yıla kadar dayanıklı olmasıyla vatandaşların ilgi odağı olan prefabrik evler, dayanıklı bir yapı inşa etmek için harcanacak giderlere ekonomik bir çözüm sağlıyor! Prefabrik evler, betonarme bir ev inşasından daha uygun fiyatlı ve hızlı!

75 bin lirası olanlara yeni ev müjdesi! 2+1 ve 3+1 Prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte 2 Haziran 2022 fiyat listesi!

Prefabrik evlerin fiyatları, çift katlı ya da tek katlı olmasına, evin oda sayısına, metrekaresine ve kurulacağı konuma göre değişkenlik gösterebiliyor. Her kesime uyum sağlayan prefabrik evlerin fiyatları, 86 bin TL'den başlıyor.

Peki, prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte 17 Haziran 2022 fiyat listesi...


Geri Dön