23 / 04 / 2024

86 bin TL'si olanlara sıfır ev müjdesi! Prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte 30 Haziran 2022 fiyat listesi...

86 bin TL'si olanlara sıfır ev müjdesi! Prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte 30 Haziran 2022 fiyat listesi...

Prefabrik evler, uygun maliyetleriyle pek çok kişinin ilgisini çekiyor. Betonarme evlere göre daha uygun fiyatlı olan prefabrik evlerin fiyatları, 86 bin TL'den başlıyor. Peki, prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte 30 Haziran 2022 fiyat listesi...



Prefabrik evler, uygun maliyetleriyle pek çok kişinin ilgisini çekiyor. Prefabrik evler, çevre koşulları esas alınarak üretilir ve metrekare oranları değişiklik gösterebilir bu şekilde kendi evinizi istediğiniz şekilde ürettirebilirsiniz.

Demonte olarak fabrika ortamında yapılan, şantiye ortamına ihtiyacı olmayan yapılar olarak bilinen prefabrik evler, dört mevsim boyunca konforlu bir yaşam fırsatı sağlıyor. 50 ve 60 yıla kadar dayanıklı olmasıyla vatandaşların ilgi odağı olan prefabrik evler, dayanıklı bir yapı inşa etmek için harcanacak giderlere ekonomik bir çözüm sağlıyor.

86 bin TL si olanlara sıfır ev müjdesi! Prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte 30 Haziran 2022 fiyat listesi...Betonarme evlere göre daha uygun fiyatlı olan prefabrik evlerin fiyatları, çift katlı ya da tek katlı olmasına, evin oda sayısına, metrekaresine ve kurulacağı konuma göre değişkenlik gösterebiliyor. Her bütçeye uyum sağlayan prefabrik evlerin fiyatları, 86 bin TL'den başlıyor.

Peki, prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte 30 Haziran 2022 fiyat listesi...


Geri Dön