28 / 03 / 2024

85 bin lirası olanlara sıfır ev müjdesi! 2+1 ve 3+1 Prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte 16 Haziran 2022 fiyat listesi!

85 bin lirası olanlara sıfır ev müjdesi! 2+1 ve 3+1 Prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte 16 Haziran 2022 fiyat listesi!

Prefabrik evler, uygun maliyetleriyle pek çok vatandaşın ilgi odağı oluyor. Demonte olarak fabrika ortamında üretilen, şantiye ortamı gerektirmeyen yapılar olarak bilinen prefabrik evlerin fiyatları, 85 bin TL'den başlıyor. Peki, prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte 16 Haziran 2022 fiyat listesi...



Elif Alpar

Prefabrik evler, uygun maliyetleriyle pek çok vatandaşın ilgi odağı oluyor. Prefabrik evler, genellikle konut inşa etme izini olmayan arsa sahibi vatandaşlar tarafından merakla araştırılıyor. Prefabrik evler, çevre koşulları esas alınarak üretilir ve metrekare oranları farklılık gösterebilir bu şekilde kendi evinizi istediğiniz şekilde ürettirebilirsiniz.

Hayalinizdeki eve 96 bin TL'ye sahip olabilirsiniz! Prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte 8 Haziran 2022 fiyat listesi!

Demonte olarak fabrika ortamında üretilen, şantiye ortamı gerektirmeyen yapılar olarak bilinen prefabrik evler, dört mevsim boyunca konforlu bir yaşam imkanı sağlıyor. 50 ve 60 seneye kadar dayanıklı olmasıyla pek çok kişinin daikkatini çeken prefabrik evler, dayanıklı bir yapı inşa etmek için harcanacak giderlere ekonomik bir çözüm sunuyor! Prefabrik evler, betonarme bir ev inşasından daha uygun fiyatlı ve hızlı!

Prefabrik evlerin fiyatları, tek katlı ve ya çift katlı olmasına, evin oda sayısına, metrekaresine ve kurulacağı konuma göre değişkenlik gösterebiliyor. Her kesime uyum sağlayan prefabrik evlerin fiyatları, 85 bin TL'den başlıyor.

Peki, prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte 16 Haziran 2022 fiyat listesi...


Geri Dön