16 / 04 / 2024

2023'e zamla giriyor! Mercedes-AMG SL Roadster'ın fiyatı ne kadar oldu? İşte 28 Aralık 2022 fiyat listesi..

2023'e zamla giriyor! Mercedes-AMG SL Roadster'ın fiyatı ne kadar oldu? İşte 28 Aralık 2022 fiyat listesi..

Mercedes-AMG SL Roadster'ın Aralık ayı güncel fiyat listesi yayımlandı. Ve Kasım ayının ardından Aralık ayında da Mercedes-AMG SL Roadster'ın zamlandığı görüldü. Üstelik araca yeni yılın gelmesiyle beraber bir zam daha gelmesi bekleniyor. İşte  Mercedes-AMG SL Roadster, 28 Aralık 2022 fiyat listesi.



Son dönemde otomobil fiyatlarına neredeyse her ay yeni bir zam geliyor. Mercedes de modellerine zam yapan markaların başında geliyor.  Mercedes-AMG SL Roadster'ın fiyatı Kasım ayı içerisinde zamlanmıştı.  Bu modele Aralık ayında da zam geldi. Ayrıca yeni yılla birlikte Ocak ayı fiyatlarının da zamlı olacağı konuşuluyor. Peki Mercedes-AMG SL Roadster fiyatı ne kadar oldu?  İşte  Mercedes-AMG SL Roadster, 28 Aralık 2022 fiyat listesi..

Yeni Mercedes-AMG SL Roadster'ın, SL 43 için dört silindirli motora ve SL 63 4 MATIC+ için V8 motora sahip güçlü tahrik aksamı, birinci sınıf aerodinamik ve akıllı hafif yapısı verimli bir bütünlük sağlıyor. Yeni Mercedes-AMG SL Roadster’ın son derece modern yürüyen aksamı ile beraber sportiflik ve konfor, benzersiz bir sürüş deneyimine evriliyor.

Yeni Mercedes-AMG SL Roadster'a bireysel bir hava katmaya yönelik olanakların neredeyse hiç sınırı bulunmuyor. Örneğin, AMG Gece Paketi ile ön ayırıcı, boyuna taşıyıcı kaplamalarındaki süs çıtası, ayna kapakları ve arka difüzördeki süsleme gibi seçilmiş dış mekan elemanları parlak siyah renkte olabiliyor. Ayrıyetten buna bir de karartılmış egzoz çıkış süslemeleri ilave edilebiliyor. Böylelikle seçilen boya rengine göre sert kontrastlar veya akışkan geçişler gün yüzüne çıkıyor. 

Peki Mercedes-AMG SL Roadster'ın teknik özellikleri neler? İşte Mercedes-AMG SL Roadster teknik özellikleri ve 28 Aralık 2022 fiyat listesi...


Geri Dön