29 / 03 / 2024

216 Yapı, 216 Butik ve 216 Koru 'da taksitleri teslime kadar ödüyor!

216 Yapı, 216 Butik ve 216 Koru 'da taksitleri teslime kadar ödüyor!

216 Yapı, Çekmeköy'de inşa ettiği 216 Butik ve 216 Koru projelerinde daire teslimine kadar alınan konut kredilerini ödüyor. Her iki proje de kampanya 30 Kasım'a kadar devam edecek.




216 Yapı, Çekmeköy'de inşa ettiği 216 Butik ve 216 Koru projelerinde özel bir kampanya yapıyor. 216 Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Bilent Dündar, 216 Butik'ten ev almak isteyenlere dört farklı ödeme seçeneğiyle kolaylık sağladıklarım belirterek şu bilgileri verdi: "İlk seçenekte peşin ödemeyi tercih edenlere yüzde 15 indirim yapılıyor. İkinci ödeme seçeneğinde peşinatın yüzde 4'ü hemen, kalan yüzde 2l'lik kısmıysa ara ödeme olarak teslime kadar müşterinin belirleyeceği şekilde alınıyor. Geriye kalan yüzde 75'Iik borçsa uygun faiz oranlannda kredilendiriliyor. Bu ödeme seçeneğini kullananların ev teslimine kadarki borçlarını 216 Yapı ödüyor. Üçüncü ödeme seçeneğinde ise yüzde 4 peşinat alınırken, peşinatın kalan yüzde 36'lık kısmı ara ödeme olarak kabul ediliyor. Borcun yüzde 60'lık kısmı kredilendirilirken, teslime kadar olan taksitleri 216 Yapı ödüyor. Dördüncü ve son ödeme seçeneğinde de dairenin yüzde 40'ı peşin olarak alınırken, kalan yüzde 60'lık kısma 60 ay 0 faiz ile banka kredisi kullandırılıyor." 216 Koru'dan ev sahibi olmak isteyenlere de dört farklı ödeme seçeneği sunuluyor. İlk olarak 216 Koru da tamamı peşin ödemelerde yüzde 15 indirim yapılıyor. İkinci ödeme seçeneğinde yüzde 40 peşinat verenler kalanını vade farksız 60 ay taksitlendirebiliyor. 


Üçüncü ödeme şeklinde ise yüzde 4 peşinat ödeyenler kalan yüzde 21'lik kısmı teslime kadar verebiliyor. Geri kalan yüzde 75'lik kısım içinse banka kredisi kullanabiliyor. Burada ev teslimine kadar geçen sürede taksitleri 216 Yapı ödüyor. 


Son ödeme şeklinde ise yüzde 4 peşinat veriliyor. Peşinatın kalan yüzde 36'lık kısmıysa teslime kadar ödenebiliyor. 

Geri kalan yüzde 60'lık kısım içinse kredi kullanılabiliyor. 


Yine bu seçenekte de evin teslimine kadarki tüm kredi borçlarını 216 Yapı ödüyor. Her iki proje de kampanya 30 Kasım'a kadar devam edecek. Bilent Dündar, kampanya süresince 216 Butik de 20 adet, 216 Koru da ise 12 adet dairenin satışını yaptıklarını belirtti. Kampanyaların satışları artırdığı ve sunduğu cazip ödeme koşullarıyla ev sahibi olmak isteyenlerin hayatını kolaylaştırdığını belirterek, "Kampanya dönemlerini aynı zamanda değer yaratma ve sadakati sağlama süreci olarak da görüyorum. Bu açıdan kampanyalar doğru hareket ettiğinizde sadık müşterilerinizi mutlu ettiğiniz ve yeni müşteri kazandığınız bir dönem" olarak yorumladı. Oturmak ya da yatırım yapmak için ev arayan herkesin kampanyalardan yararlandığım ifade eden Dündar, Türk insanının yüzde 50'si kampanyadan ev aldığını söyledi. Dündar, yabancıların bu kampanyalardan yararlanma oranın ise yok denecek kadar az olduğunu kaydetti. 


Dünya


Geri Dön