26 / 04 / 2024

22 Haziran 2021 dolar kuru!

22 Haziran 2021 dolar kuru!

Dolar kuru geçen hafta art arda yükselmeye devam etti. Bu yükseliş dalgası yeni haftada da etkisini göstermeye devam ediyor...



Binlerce yatırımcı tarafından yakından takip edilen dolar kuru yeni haftaya da yükselişle başladı. Geçen hafta aralıksız  yükseliş gösteren dolar/TL, yeni işlem gününde de 8,79 seviyesine kadar yükseldi. Euro/TL ise 10,45 seviyesine ulaştı.

22 Haziran 2021 dolar kuru!

NTV'de yer alan habere göre; Dolar endeksi geçen hafta art arda yükseliş gösterdi ve yüzde 2'ye yakın artışla Mart 2020 tarihinden bugüne kadar en yüksek haftalık artışını kaydetti.  Dolar kuru bugün 92.232 seviyesinde. Euro ise haftanın son işlem günü olan cuma günü 1.1847 dolar seviyesi ile son 2.5 ayın en düşük seviyesini gördü ve sonra 1.1872 dolar seviyesinden işlem gördü.

Dolar/TL yükselişe geçti! İşte son durum!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön