25 / 04 / 2024

230 milyon TL yardım hesaplara yattı! ATM’lerden paranızı almayı unutmayın!

230 milyon TL yardım hesaplara yattı! ATM’lerden paranızı almayı unutmayın!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, yaptığı açıklamada, 230 milyon TL tutarında devlet yardımının hesaplara aktarıldığını dile getirdi.



Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık dar gelirli vatandaşlara verilen desteklerle ilgili bazı açıklamalar yaptı. Bakan Derya Yanık konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada 450 milyon liralık  kış desteğinin ikinci bölümü olan 230 milyon liralık tutarın aktarıldığını dile getirdi. 

230 milyon TL yardım hesaplara yattı! ATM’lerden paranızı almayı unutmayın!

VATANDAŞLARA DESTEK MÜJDESİ

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, son zamanlarda sık sık gündeme gelen konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada dar gelirli vatandaşların soğuk geçen kış aylarından olumsuz etkilenmemeleri amacıyla son sürat çalıştıklarını bildirdi.

230 milyon TL yardım hesaplara yattı! ATM’lerden paranızı almayı unutmayın!

EK KAYNAK AKTARILDI MI?

Kamupersoneli'nin aktardığına göre, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, yaptığı açıklamanın devamında hazırlanmış olan ek kaynağın vatandaşların taleplerinin karşılanması için kullanıma hazır olduğunu söyleyerek,  220 milyon TL’yi geçtiğimiz ay SYDV’lerimize gönderdiklerini anımsatarak şunları dile getirdi: “İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızın kış mevsiminden olumsuz etkilenmemeleri için hazırladığımız ek kaynağımızın ikinci kısmı olan 230 milyon TL’yi de SYDV’lerimize aktardık. Vakıflarımız aracılığıyla ihtiyaç sahibi vatandaşlara ayni ve nakdi yardımlarımızı ulaştırıyoruz. İki periyotta aktardığımız bu 450 milyon TL’lik ek kaynak ile önceliğimiz kış aylarında ihtiyaçların karşılanması olacak”

Çiftçilere müjde! Tarımsal destek ödemeleri hesaplara yatmaya başladı!

Başvuran herkesin hesaplarına yatıyor! Almayı unutmayın!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön