28 / 03 / 2024

24 Gayrimenkul Kağıthane'de yeni bir projeye başlayacak!

24 Gayrimenkul Kağıthane'de yeni bir projeye başlayacak!

‘24’ markalı projeleriyle ilerleyen şirket, Kağıthane’de 400 stüdyo daireden oluşan bir projeye imza atmaya hazırlanıyor. Kağıthane tünelinin girişinde inşa edilecek proje, Bilgi Üniversitesi’ne yürüme mesafesinde olacak.



Ispartakule ve Halkalı’da 24 markalı projeler yapan 24 Gayrimenkul, aynı konsepti Kağıthane’ye taşıyor. Proje, bölgeye göre ‘agresif’ fiyatlarla satışa çıkacak.


İstanbul’da Ispartakule’de Stüdyo 24, Halkalı’da Cadde 24 projelerini hayata geçiren 24 Gayrimenkul, yeni bir projeye daha başlıyor. ‘24’ markalı projeleriyle ilerleyen şirket, Kağıthane’de 400 stüdyo daireden oluşan bir projeye imza atmaya hazırlanıyor. Kağıthane tünelinin girişinde inşa edilecek proje, Bilgi Üniversitesi’ne yürüme mesafesinde olacak. Yatırım değeri 50 milyon dolar olacak projenin inşaatı yıl sonunda başlayacak. 

 

Agresif fiyatlar

 

Projede ‘sıradışı ve agresif’ bir yol izlediklerini belirten 24 Gayrimenkul CEO’su Ahmethan Yılmaz, “Yeni projemizde daire fiyatları 165 bin TL’den başlıyor. Bölgedeki diğer projelere göre daha cazip fiyatlarla satış yapacağız. Projemizin iç mimarisinde uluslararası tasarımcılar ve iç mimarlar çözüm ortağımız olacak. Dış mimari içinse yabancı ve Türk mimarların katıldığı konkur sürecimiz devam ediyor” diye konuştu.  

 

Yılmaz, 2015 yılının Nisan ayında lansmana çıkması hedeflenen projeyle ilgili olarak, “Yapılan ön çalışmalar neticesinde projenin bir ay gibi kısa bir sürede satışının tamamlanacağı bekleniyor. Bölgeye farklı bir ahenk katacağını düşündüğümüz projenin, avantajlı fiyat ve ödeme planları sayesinde tıpkı diğer 24 markalı projelerimiz gibi kısa sürede satışı tamamlanacaktır” dedi. 

 

5 yeni proje olacak

 

24 Gayrimenkul’ün 24 saat yaşayan projeler üretmek için yola çıktığını hatırlatan Ahmethan Yılmaz, şöyle devam etti: “İstanbul dünyanın en renkli ve canlı metropollerinden biri. Bunun için 24 saat yaşayan projeler üretmeye devam edeceğiz. 2015 yılı bizim için hareketli geçecek. Önümüzdeki yıl en az 5 adet 24 markalı proje geliştireceğiz. Her 24 projesi, sürekli bir yaratıcılıkla, içeriğin daha da zenginleştirildiği ve ileriye taşındığı projeler anlamına gelecek. Çevresindeki sosyolojiyle örtüşen ve onunla barışık konutlar, yapılar, dükkanlar yapmak istiyoruz” diye konuştu.

 

Teslimler başlıyor

 

TOKİ ve Emlak Konut GYO güvencesiyle, 24 Gayrimenkul tarafından Ispartakule’de hayata geçirilen Stüdyo 24’te teslimler başlamak üzere. Proje taahhüt edildiği tarihten erken teslim ediliyor. Halkalı’daki Cadde 24 ise 11 bin 40 metrekare arsa alanı üzerinde 40 bin metrekare inşaat alanına sahip. Cadde 24’te alanları 59 ila 392 metrekare arasında değişen 199 home ofis ile 69 bağımsız birim bulunuyor. 2015 yılının sonbaharında teslim edilmesi hedeflenen projede konut satışları tamamlandı. Önümüzdeki günlerde ticari birimlerle ilgili çalışma yapılacak.


Vatan 


Cadde 24 Halkalı satış ofisi

Tel: 0212 244 24 24

Web: www.cadde24.com.tr


Geri Dön