24 / 04 / 2024

240 konutluk Sultangazi projesi satışa çıkıyor!

240 konutluk Sultangazi projesi satışa çıkıyor!

Sur Yapı, İstanbul Sultangazi'de TEM otoyolu üzerinde yapımına başladığı 240 konutluk butik projenin satışına çıktı. Metrekaresi 4500 lira olan konutlar lansmanın yapılacağı ağustosa kadar yüzde 10 indirimli satılacak



Sur Yapı, İstanbul Sultangazi'de TEM otoyolu üzerinde yapımına başladığı 240 konutluk butik projenin satışına çıktı. Metrekaresi 4500 lira olan konutlar lansmanın yapılacağı ağustosa kadar yüzde 10 indirimli satılacak , Sur Yapı, İstanbul TEM Otoyolu üzerinde Avrupa Konutları TEM projesinin karşısındaki 12 dönümlük arazide geliştirdiği 240 dairelik Sultangazi projesinin satışlarına başlıyor. 1 + 1 ile 4+1 daire seçeneklerinin bulunduğu projede konutların fiyatları metrekaresi 4 bin 500 liradan satışa sunulacak. 


Henüz ismi belli olmayan Sultangazi projesi hakkında konuşan Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, projeyi 100 dönümlük Gazi Parkı'nm tepe noktasında bölgeye hâkim bir yerde hayata geçireceklerini ifade etti. 


Butik bir proje hayata geçirmek için yer sahipleri ile anlaşma yaptıklarını belirten Altan Elmas, "Projede l+l'den4+l'e kadar farklı tipte dairelerimiz bulunacak. 

1 + l'lerin metrekare fiyatı 5 bin lira, diğerlerinin ise metrekare fiyatı 4 bin 500 lira olacak. Ağustosta projenin lansmanını yapmadan önce ramazan boyunca bunlara yüzde 10'luk indirim sağlayacağız" ifadelerini kullandı. 


KENTSEL DÖNÜŞÜM GELECEK YILA KALDI


 İstanbul Gaziosmanpaşa'da 40 dönüm üzerinde bir kentsel dönüşüm projesi hayata geçirmek için 250 hak sahibi ile görüşme halinde olduklarını anlatan Altan Elmas, "Yıl sonuna kadar hak sahipleri ile anlaşmalarımızı bitirip gelecek yılın mart ayında projeyi satışa çıkarmayı hedefliyoruz" diye konuştu. 


PİYASA SEÇİMİ ÇOK ÖNCEDEN SATIN ALDI


 Altan Elmas, ağustos ayında gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı seçimleri ile ilgili olarak satışlarda mevsimselliğin dışında bir durgunluk beklentisi olmadığını söyledi. 


Piyasanın Cumhurbaşkanlığı seçimlerini daha önceden satın aldığını ifade eden Altan Elmas, "Yılbaşına göre satışlar artarak sürüyor. Piyasanın seçimi önceden satın aldığını görüyoruz. Gergin olmayacak bir atmosferde satışlara olumsuz bir etkisinin olacağını düşünmüyoruz" ifadelerini kullandı.


Habertürk  


Geri Dön