29 / 03 / 2024

25 Şubat 2023 altın bugün ne kadar? Bugün ons gram, tam altın kaç TL? Güncel altın kuru fiyatları!

25 Şubat 2023 altın bugün ne kadar? Bugün ons gram, tam altın kaç TL? Güncel altın kuru fiyatları!

Haftanın piyasalara kapalı işlem günü olan 25 Şubat Cumartesi gününde altın fiyatlarında son durum yakından takip ediliyor. 25 Şubat 2023 altın bugün ne kadar? Bugün ons gram, tam altın kaç TL? Güncel altın kuru fiyatları!



Haftanın piyasalara kapalı işlem günü olan 25 Şubat Cumartesi gününde altın fiyatlarında son durum yakından takip ediliyor. Geçtiğimiz aylarda yükseliş ivmesiyle adından dikkat çeken altın fiyatları son günlerde aşağı ve kırmızı yönlü hareketlilik gösteriyor. Gram altın 1.099,08 TL olurken çeyrek altın 1.797,00 TL civarında seyrediyor. İşte 25 Şubat Cumartesi anlık altın fiyatları...

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön