23 / 04 / 2024

Son dakika altın fiyatları!  14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç TL? Güncel altın bilezik fiyatları ne kadar?

Son dakika altın fiyatları!  14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç TL? Güncel altın bilezik fiyatları ne kadar?

Altın fiyatları hafta sonunun ilk işlem gününde düşüşe geçti. Fed faiz kararına sayılı günler kala ons altın düşüşe geçerken gram altın fiyatı da geriledi. Peki 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç TL? Güncel altın bilezik fiyatları ne kadar?



Altın piyasasında hareketlilik yaşanmaya devam ediyor. Hafta içinde Kapalıçarşı altın fiyatları sık sık araştırıldı. Altın fiyatları dün haftayı değer kayıpları ile kapatırkan yatırımcılar bugün güncel altın ve altın bilezik fiyatlarını merak edip araştırıyor. Amerika Merkez Bankası Fed faiz kararına sayılı günler kala altın fiyatları üzerinde baskı oluşmaya başladı. Ons altın 1990 dolar olurken, altın gram fiyatı ise 1377 TL oldu.

Peki bugün altın fiyatları ne kadar oldu? Son dakika altın fiyatları kaç lira? Altın bilezik fiyatları kaç TL? 14 gram, 18 gram ve 22 ayar altın bilezik fiyatları ne kadar? İşte son dakika altın ve altın bilezik fiyatları...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön