25 / 04 / 2024

27. Anfaş Hotel Equipment Fuarı bugün açılıyor!

27. Anfaş Hotel Equipment Fuarı bugün açılıyor!

27. Anfaş Hotel Equipment Fuarı 410 firma ve 3 bin 500'ün üzerinde marka ile Antalya Expo Center'da bugün kapılarını açıyor.



Fuar 16 Ocak tarihine kadar açık kalacak. Fuarda yurtiçi ve yurt dışından profesyonel ziyaretçilerin katılımcılarla önemli iş ilişkilerinin kurulabileceği ikili özel görüşmeler gerçekleştirilecek. Fuar süresince konaklama ve ağırlama sektörünün İhtiyaç duyacağı tüm ürün grupları sergilenecek. Her yıl yatırımcı ve otel yöneticilerinin yüksek katılımı ile yaklaşık 35 bin profesyonel ziyaretçinin geldiği fuar, çeşitli etkinliklere de sahne olacak. Fuar 10.00-18.00 saatleri arasında sektör profesyonelleri tarafından ziyaret edilebilecek. Fuar'da Almanya, Azerbaycan, BAE, Bulgaristan, Cezayir, Fas, Irak, İran, İtalya, Katar, Kazakistan, Kosova, KKTC, Makedonya, Mısır, Nijerya, Rusya, Suudi Arabistan, Tunus, Ürdün'den oluşan 20 ülkeden satın alma heyeti programı düzenleniyor. Fuarda otel yöneticilerine yönelik olarak VIP ikili iş görüşmeler gerçekleştirilecek. 


SEKTÖREL ETKİNLİKLER 

Bu yıl yine çok renkli sektörel etkinliklere ev sahipliği yapacak fuar, Uluslararası Altın Kep Aşçı Yarışması, Geleneksel Yöresel Lezzetler Buluşması, Housekeeping Olimpiyatları ve Hotel Design Show'a sahne olacak. Bu yıl ilk kez düzenlenen Hotel Design Show'da otel yatırımcıları, iç mimarlar ve malzeme üreticileri 1400 metrekarelik bölümde 'çiçek' temasında 10 farklı otel odası tasarlayacak.


Sabah Akdeniz


Geri Dön