20 / 04 / 2024

3 ay ertelemeli kredi kampanyası başladı! Bu bankalar şart aramıyor!

3 ay ertelemeli kredi kampanyası başladı! Bu bankalar şart aramıyor!

Bankalar tarafından yapılan son dakika açıklamalarında üç ay vadeli kredi başvurularının başladığı belirtildi.



Bankalar tarafından yapılan son dakika açıklamalarında 3 ay vadeli kredi başvurularının başladığı belirtildi. Başlatılan kampanyalarda 100 bin liraya kadar kredi başvurusu için sadece kimlik kartıyla başvurmak yeterli oluyor.

Pek çok bankanın açıklamalarında ihtiyaç kredisi isteyen vatandaşlara uygun faizli krediler verileceği, 2023 yılında ödemelerin başlayacağı, kredilerin 3 ay vadeli kredi bazında kullandırılacağı ve vatandaşların kredilerini çekeceği bildirildi.

KEFİL YOK, 100 BİN TL'YE KADAR ANINDA VERİLECEK

3 ay ertelemeli kredi kampanyası başladı! Bu bankalar şart aramıyor!

3 ay ertelemeli kredi kampanyasını başlatan ilk bankalardan bir tanesi Yapı Kredi Bankası oldu. Bankadan yapılan yazılı açıklamada, "Yapı Kredi Mobil ya da İnternet Şube kanalları üzerinden ihtiyaç kredisi alabilmek için kampanya başvurusu giriş ekranında yer alan '3 Aya Kadar Ertelenmiş Kredi' kampanyasının seçilmiş olmasının gerektiği bildirildi.

Başvuru açıklamasının detayında, "Yapı Kredi Mobil veya Bireysel İnternet Şubesi'nden 3 aya kadar vadeli ertelemeli krediye hemen başvurabilirsiniz" ifadesi yer aldı.

Akbank'ın kredi kampanyasına ilişkin yayınladığı açıklamasında ise tarafından yapılan açıklamada ise ihtiyaç kredilerinin azami vadesi, ertelemeler dahil, 50.000 TL'ye kadar 36 ay, 50.000 TL'den 100.000 TL'ye kadar 24 ay, 100.000 TL'den fazla ise 12 ay olduğu belirtildi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön