26 / 04 / 2024

3. İstanbul Başakşehir projesi devleşiyor!

3. İstanbul Başakşehir projesi devleşiyor!

İttifak Holding'in inşaat şirketi Seha Yapı'nın da aralarında bulunduğu, ASAF ortaklığında İstanbul Başakşehir'de yapımına başlanan 3. İstanbul Başakşehir projesi, fuardaki yerini aldı.



Konyalı firma olan İttifak Holding'in iştiraki Seha Yapı'nın ortaklığında olduğu için MUSİAD Konya Şubesi katılımcıları arasında bulundu. Seha Yapı Yönetim Kumlu Üyesi Ömer Saylık, fuarı ve 3. İstanbul Başakşehir Projesi'ni değerlendirdi. 


Saylık, fuar organizasyonunun oldukça güzel bir şekilde gerçekleştiğini, fuarın Türkiye iş dünyasına büyük katkılar sağlayacağına inandıklarını dile getirdi. Başakşehir'de gerçekleştirdikleri proje konusunda da bilgiler veren Saylık, "Burası Başakşehir bölgesinde, belediye ev sahipliğinde aldığımız bir alan. 115 bin metrekare inşaat alanı var. Arsanın hemen komşu parselinde 375 bin metrekarelik İstanbul'un en büyük botanik parkı yapılıyor. Şehir Hastanesi var yakınında. Kuzey Marmara bağlantısı yoluna yakın. 4 metro istasyonunun oltasında yer alıyor. Başakşehir Stadyumu, belediye binası burada. Bin 235 daire 170 dükkan var. Ticari bir arazimiz de var bu alanda. Buraya da AVM yapmayı düşünüyoruz. 1 + 1, 2 + 1, 3 + 1, 4+1, 5+1 daireler var. 


İhtiyacı karşılayacak şekilde daireler var. Sosyal tesisleri ve yüzme havuzlan ile iyi bii" yaşam alanı sunacağımızı düşünüyoruz" dedi. 



Konya Yenigün


Geri Dön