26 / 04 / 2024

3600 ek gösterge ile kimin maaşı kaç TL olacak? Maaşlara ek gösterge şoku! Şimdi bakmayan pişman olur!

3600 ek gösterge ile kimin maaşı kaç TL olacak? Maaşlara ek gösterge şoku! Şimdi bakmayan pişman olur!

3600 ek gösterge ile ilgili son dakika gelişmeleri milyonlarca vatandaş tarafından heyecanla takip ediliyor. Peki 3600 ek göstergedeki son dakika gelişmeleri neler? 3600 ek gösterge ne zaman çıkar? 3600 ek gösterge ile kimin maaşı ne kadar yükselecek? İşte son dakika ayrıntıları...



3600 ek gösterge zammı maaş tablosu ile ilgili son dakika gelişmeleri, milyonlarca memur tarafından yakından takip ediliyor. TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda torba kanun teklifi içerisinde kabul edilerek yasalaşan 3600 ek gösterge düzenlemesi kapsamında, polis, öğretmen ve hemşirelerin yanı sıra kamuda idareci olarak çalışanların ek göstergeleri de 600 puan yükseltilecek.

3600 ek gösterge ile kimin maaşı kaç TL olacak? Maaşlara ek gösterge şoku! Şimdi bakmayan pişman olur!

Milyonlarca memur ve memur emeklisi tarafından büyük bir heyecanla beklenilen 3600 ek gösterge maaş tablosu ile ilgili detaylar kesinleşti. Haziran'da Türkiye Büyük Millet Meclisi'nden geçerek yasalaşan 3600 ek gösterge düzenlemesi  5,3 milyon vatandaşı kapsıyor. 3600 ek gösterge düzenlemesi ile kamu çalışanlarının ikramiyelerinde ve emekli maaşlarında ciddi bir düzenlemeye gidilecek. 

Peki 3600 ek göstergedeki son dakika gelişmeleri neler? 3600 ek gösterge ne zaman çıkar? 3600 ek gösterge ile kimin maaşı ne kadar yükselecek? İşte 3600 ek gösterge ile ilgili merakla beklenen tüm ayrıntılar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön