24 / 04 / 2024

3600 ek gösterge ile kimin maaşı kaç liraya yükselecek? Rakamlar belli oldu!

3600 ek gösterge ile kimin maaşı kaç liraya yükselecek? Rakamlar belli oldu!

3600 ek gösterge ile ilgili son dakika gelişmeleri milyonlarca vatandaş tarafından merak ediliyor. Peki 3600 ek gösterge ile kimin maaşı kaç liray yükselecek? İşte son dakika gelişmeleri...



3600 ek gösterge son dakika gelişmeleri, milyonlarca memur tarafından merakla takip ediliyor. Düzenleme ile öğretmen, polis, hemşire, din görevlileri dahil birçok meslek grubunun ek göstergesinde 600 puan artışa gidilmesi öngörülüyor. Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın'dan konuyla ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu.

3600 ek gösterge ile kimin maaşı kaç liraya yükselecek? Rakamlar belli oldu!

Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulu'ndan geçerek onaylanan 3600 ek gösterge düzenlemesiyle beraber, memurların ek göstergelerinde 600 puan artış uygulandı. 3600 ek göstergedeki son dakika gelişmeleri merakla takip ediliyor. 

Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın, 3600 ek gösterge ile ilgili açıklamasında, "Bazı eksiklikleri var. Şefler ve teknikerler başta olmak üzere. Bu anlamda 3600 ek gösterge düzenlemesinde onarılması gereken, yasal bir düzenleme ile yeni bir torba kanunla atılması gereken adımlar var. Onlara ilişkin gayretimiz devam ediyor" ifadelerini kullandı ve bunun 5 milyon 300 bin insanı kapsayan bir düzenleme olduğunu belirtti. 

Peki 3600 ek gösterge ile kimin maaşı ne kadara yükselecek? 3600 ek gösterge ile kim kaç TL maaş alacak? İşte 3600 ek gösterge ile ilgili merakla beklenen tüm detaylar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön