26 / 04 / 2024

3600 ek göstergede son dakika! 3600 ek gösterge ne zaman çıkacak, maaşlara etkisi ne? Hemen bakmayan, bin pişman!

3600 ek göstergede son dakika! 3600 ek gösterge ne zaman çıkacak, maaşlara etkisi ne? Hemen bakmayan, bin pişman!

Memur-Sen  Başkanı Ali Yalçın ile Maliye ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati'nin görüşmesinin ardından 3600 ek gösterge ile son durum geri döndü. TBMM Genel Kurulu'nca onaylanan ek bayrağın ne zaman yürürlüğe gireceği  ve kimleri kapsadığı soruları hız kazandı. İşte detaylar... 



3600 EK GÖSTERGE SON DAKİKA GELİŞMESİ

Bakan Nebati'ye, yönetici sınıfında yer alan 'şefler' başta olmak üzere, yükseköğrenim gören kamu görevlilerinin de 3600 Ek Göstergeden faydalandırılması ve tazminat yansıtma oranlarında düzenleme yapılması durumunda ek gösterge düzenlemesinin daha kapsayıcı bir nitelikte olacağı ve tam bir reforma dönüşeceği bildirildi.

EK GÖSTERGESİ 3600'E YÜKSELTİLENLER İÇİN ÖNEMLİ UYARI!

Ek gösterge artışları 15 Ocak 2023 tarihinde yürürlülüğe sokulacak. Ek gösterge uygulanarak emekli ikramiyesinden faydalanmak isteyenlerin 15 Ocak 2023 tarihine ait görev aylığını alıp emeklilik talebinde bulunması gerekmekiyor.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön