24 / 04 / 2024

365 AVM'yi Tepe Emlak Yatırım yönetecek!

365 AVM'yi Tepe Emlak Yatırım yönetecek!

Tepe Emlak Yatırım 2018 yılında da AVM yönetimi ve kiralaması konusunda yeni projeleri bünyesine dahil edecek.



İstanbul'da Tepe Natilius'un yönetimini yapan Tepe Emlak Yatırım, Ankara'da da yeni proje hazırlığında. Firma Çankaya'da 365 AVM'nin yönetimini üstlenecek Tepe Emlak Yatırım, 1996 yılından itibaren AVM yönetimi, kiralama ve konsept danışmanlığı konularında birçok projeyle hizmete devam ediyor. 

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre, firma yönetimini yapmakta olduğu alışveriş merkezlerinde farklı, dikkat çeken mimari unsurlar oluşturuyor, hizmet kalitesini en üst seviyede tutuyor ve müşteri beklentilerine göre etkinlikler gerçekleştirerek çalışmalara imza atıyor. 

Bu değerle yaratılan İstanbul'daki Tepe Nautilus, Ankara'da ise Bilkent Center/Bilkent Station, Tepe Prime Avenue ve Ahlatlıbel Atatürk Parkı sektörün başarılı projeleri arasında yer alıyor. 

Tepe Emlak Yatırım 2018 yılında da AVM yönetimi ve kiralaması konusunda yeni projeleri bünyesine dahil edecek. Ankara'da önemli bir lokasyon olan Çankaya'da yer alan 365 AVM'de artık Tepe Emlak Yatırım'ın yönetiminde başarılı projeler arasında yerini almaya hazırlanıyor.


Geri Dön