19 / 04 / 2024

3'ncü Plastech Fuarı için yol haritası çizildi!

3'ncü Plastech Fuarı için yol haritası çizildi!

Plastik, Ambalaj ve Teknolojileri Fuarı (PLASTECH) için yol haritası belirlendi. Sektörün önde gelen isimleriyle bir araya gelen İZFAŞ Genel Müdürü Mehmet Şakir Örs, "Plastik sektöründen fuarlarına sahip çıkmasını bekliyoruz" dedi.




2015 yılında 3.sü düzenlenecek Plastik, Ambalaj ve Teknolojileri Fuarı (PLASTECH) için yol haritası belirlendi. Sektörün önde gelen isimleriyle bir araya gelen İZFAŞ Genel Müdürü Mehmet Şakir Örs, "Plastik sektöründen fuarlarına sahip çıkmasını bekliyoruz" dedi. 

Plastik Sanayicileri Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Aksoy, Plastik Sanayicileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Semerci, Ege Plastik Sanayicileri Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Erol Paksu ile Yardımcısı Fatih Keçeci, İZFAŞ Genel Müdürü Mehmet Şakir Örs'ü ziyaret etti. Ziyaret sırasında 2015 yılında üçüncüsü düzenlenecek PLASTECH hakkında görüş alışverişinde bulunuldu, izlenecek yol haritasının hazırlandı. 

İZFAŞ Genel Müdürü Mehmet Şakir Örs, "Ege ve İzmir'in plastik sektörüne yönelik potansiyelinin PLASTECH ile açığa çıkacağına inanıyoruz. Henüz yolun çok başındayız. Fuarımız katılımcı ve ziyaretçi olarak daha iyi noktalara taşınabilir. Fuarımızın çıtasını yükseltmek için tüm gücümüzle çalışıyoruz. Plastik sektöründen de fuarlarına sahip çıkmasını bekliyoruz" dedi. 


Yeni Asır


Geri Dön