25 / 04 / 2024

4 firma eleman avında!

4 firma eleman avında!

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren toplam 4 firma istihdam ettirmek üzere eleman alımı yapacak



1- Sinpaş GYO, üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, son birkaç yılı yöneticilik pozisyonunda olmak üzere gayrimenkul pazarlama ve satışı konusunda en az 5 yıl deneyimli tercihen Almanya'da bu alanda iş tecrübesi olan, merkez tarafından belirlenen stratejiler doğrultusunda süreci yönetecek, yerel kurum ve kuruluşlarla ilişkiler kurarak, merkezle koordine olmalarını sağlayacak, CRM konusunda yüksek seviyede tecrübeli, konut sektörüyle ilgili yerel mevzuata hakim, çok iyi derecede Almanca ve Türkçe, tercihen İngilizce bilen, MS Office programlarını çok iyi dercede kullanabilen, temsil yeteneği kuvvetli insan ilişkilerinde başarılı, stratejik ve analitik düşünce yeteneği gelişmiş raporlama ve sunum tekniklerini iyi bilen, Almanya'da ikamet edecek Ülke Müdürü arıyor. Sigara içilmemesi ve erkek adayların askerliğini yapmış olmaları ön koşuldur.

İlgilenenler fotoğraflı öz geçmişlerini [email protected] adresine veya 0216 527 79 00 numaralı faksa gönderebilirler.

2- Altay Grup A.Ş, Ekip çalışmasına yatkın, genç dinamik, seyahat engeli bulunmayan, ingilizce bilen, erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış mimarlar alacak.

İlgilenenler öz geçmişlerini [email protected] adresine veya 0212 259 64 00 no'lu faksa yollayabilirler.

3- Ataman İnşaat, İstanbul Anadolu Yakası'nda gerçekleştireceği konut projesinde görev alma üzere üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, konut satış ve pazarlamasında deneyimli, İngilizce bilen, temsil yeteneği yüksek satış müdürü ve satış temsilcileri alacak.

İlgilenenler öz geçmişlerini [email protected] adresine gönderebilirler.

4- Emta İnşaat Taahhüt ve Ticaret A.Ş, Orta Doğu ülkelerinde ve Afganistan'daki projelerinde görevlendirmek üzere en az 5 yıl deneyimli, iyi derecede İngilizce bilen inşaat mühendisleri alacak.

İlgilenenler öz geçmişlerini [email protected] adresine veya 0312 266 35 81 no'lu faksa gönderebilirler.

Merve SAĞLAM/Emlakkulisi.com


Geri Dön