25 / 04 / 2024

4 milyon aileyi ilgilendiriyor! Devletten bayram harçlığı

4 milyon aileyi ilgilendiriyor! Devletten bayram harçlığı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu Kurban Bayramı’ndan önce başvuruların başlayacağını ve 750 TL kadar ödeme yapılacağını söyledi.



Aile Destek Programı ile düşük gelirli ailelere çeşitli destekler veriliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan geçtiğimiz günlerde Aile Desteği Programı’nı duyurmuştu. Bunun üzerine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu Kurban Bayramı’ndan önce başvuruların başlayacağını ve 750 TL kadar ödeme yapılacağını ifade etti.

DEVLETTEN BAYRAM HARÇLIĞI
Şu anda herhangi bir şekilde sosyal yardım parası alınsa dahi bayram harçlığı başvurusu yapıyor. 2023 yılının Mayıs ayında sona ermesi planlanan Kurban Bayramı destekleri de bu hafta içerisinde verilecek.

BAŞVURU NASIL YAPILIYOR?
Aile Destek Programı’na başvuruda bulunabilmek için iki seçenek bulunuyor. İlk olarak E-Devlet sistemi üzerinden bunu online olarak gerçekleştiriliyor. E-Devlet şifresi olmayanlar ise Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’na bağlı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na bizzat müracaat etmeliler.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön