19 / 04 / 2024

5 Ekim 2021 altın fiyatları!

5 Ekim 2021 altın fiyatları!

Yeni haftanın ikinci işlem gününde altın fiyatları ons altının etkisi ile yükselişe geçti. Dolar kurunda meydana gelen yükseliş ve ons altının artması altın fiyatlarının yönünü yukarı çevirdi.



Altın fiyatları bugün güne ons altının etkisi ile yükselişle geçti. Dolar kurunda yaşanan yükseliş ve ons altının artışı iç piyasadaki altın çeşitlerinin de artmasını sağladı. Peki, bugün çeyrek altın, gram altın ne kadar? İşte 5 Ekim 2021 altın fiyatları…

CNNTÜRK'te yer alan habere göre; Haftanın ikinci işlem gününde altın fiyatlarında yatırımcısı için olumlu gelişmeler yaşanıyor. Altın bugün yatırımcısnın güzünü güldürmeyi başardı. Ons altının bin 758 dolara yükselmesi ile birlikte iç piyasadaki altın fiyatları da hafif yükselişe geçti. Peki, bugün hangi altın ne kadar? İşte merak edilenler...

5 Ekim 2021 altın fiyatları!

GRAM ALTIN NE KADAR?

Haftalar sonra 500 lira seviyesine ulaşan gram altın bu seviyelerinde konumunu gülendirmek istiyor. Gram altın bugün 500,34 liradan işlem görüyor.

5 Ekim 2021 altın fiyatları!

 

ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

Çeyrek altının bugün alış fiyatı 812 lira iken, satış fiyatı ise 826 lira.

5 Ekim 2021 altın fiyatları!

CUMHURİYET ALTINI KAÇ TL?

Cumhuriyet altını bugün 3 bin 234 liradan alınırken 3 bin 291 liradan da satışa sunuluyor.

4 Ekim 2021 altın fiyatları!

5 Ekim 2021 altın fiyatları! 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön