25 / 04 / 2024

8 Ekim 2021 altın fiyatları!

8 Ekim 2021 altın fiyatları!

Altın fiyatları haftanın son işlem gününde ons altının etkisi ile aşağı yönlü seyir halinde. Dolar kurunda meydana gelen dalgalanmalar altın türlerinin de dalgalanmasına neden oluyor.



Milyonlarca yatırımcı ve altın almak isteyenler tarafından her gün takip edilen altın fiyatları güne hafif düşüşle başladı. Yatırımcılar bugün sabahın erken saatlerinden itibaren altın fiyatları ne kadar? Gram altın, çeyrek altın, tam altın ne kadar oldu? sorusunun cevabını araştırıyor. Peki, bugün çeyrek altın ne kadar, gram altın kaç TL? İşte 8 Ekim 2021altın fiyatları…

CNNTÜRK'te yer alan habere göre; yatırımcılar tarafından en güvenli liman olarak görülen altının bugün ne kadar olduğu merak edilen konular arasında. Ons altının bin 758 dolara yükselmesi ile birlikte diğer altın çeşitlerinde hafif düşüş yaşandı. Peki, bugün hangi altın çeşidi ne kadar oldu?

GRAM ALTIN NE KADAR?

 Altının gramı bugün  502,34 liradan işlem görüyor.

8 Ekim 2021 altın fiyatları!

ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

Çeyrek altın  bugün 813 liradan alınıp, 829 liradan satışa sunuluyor. 

8 Ekim 2021 altın fiyatları!

CUMHURİYET ALTINI KAÇ TL?

 Cumhuriyet altını bugün 3 bin 247 liradan alınırken, 3 bin 302 liradan da satışa sunuluyor.

7 Ekim 2021 altın fiyatları!

Altın yatırımcıları dikkat! Altın fiyatları bugün ne kadar?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön