26 / 04 / 2024

578 bin çalışana maaş devletten!

578 bin çalışana maaş devletten!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, kısa çalışma uygulaması kapsamında yeni başvuruların son başvuru tarihinin 31 Aralık’tan 31 Ocak’a kadar uzatıldığını açıkladı ve 83 bin 276 işyerinden 578 bin 86 çalışana müjdeyi verdi.



Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, kısa çalışma uygulaması kapsamında yeni başvuruların son başvuru tarihinin 31 Aralık'tan 31 Ocak'a kadar uzatıldığını açıkladı.

578 bin çalışana maaş devletten!

Takvim'de yer alan habere göre; Selçuk, yaptığı açıklamalada şu ifadeleri kullandı: "Bugüne kadar e-Devlet üzerinden 83 bin 276 işyerinden 578 bin 86 çalışanı için kısa çalışma başvurusu aldık. Ödenek işlemlerini e-Devlet üzerinden hızlıca tamamlıyoruz.'' 

578 bin çalışana maaş devletten!

Selçuk, işyerlerinin 31 Ocak'a kadar başvurmaları durumunda 1 Ocak'tan itibaren 3 ay süreye kadar kısa çalışma ödeneğinden yararlanabileceğini kaydetti.

İşten çıkarma yasağı ve kısa çalışma ödeneği uzatıldı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön