29 / 03 / 2024

6 soruda TOKİ Isparta Sosyal Konut Projesi 2022! Isparta ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

6 soruda TOKİ Isparta Sosyal Konut Projesi 2022! Isparta ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bugün vatandaşlara duyurduğu TOKİ Sosyal Konut Projesi ile ilgili tüm ayrıntılar açıklandı. Peki TOKİ Isparta 2022 sosyal konut projesinde kaç konut inşa edilecek?



Cumhurbaşkanı Erdoğan, büyük sosyal konut projesi olarak adlandırdığı sosyal konut projesiyle ilgili detayları kamuoyuyla paylaştı. Herkesin merkala beklediği TOKİ Sosyal Konut başvurularıyla ilgili detaylar açıklandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan TOKİ 2022 Sosyal Konut Projesine ilişkin hangi ilde kaç konut inşa edileceğini dile getirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TOKİ sosyal konut projesinde yapılacak olan konutların yatay mimariye uygun, zemin artı 3, zemin artı 4 veya zemin artı 5 olmak üzere depreme dayanıklı konutlar olarak hayata geçirileceğini kaydetti.

Erdoğan, "Projelerimizi, özellikle mahalle kültürünü, komşuluk ilişkilerini gözetecek, yeşili hakim kılacak bir anlayışla hayata geçiriyoruz. Her şeyden önce bu gerçeğin altını özellikle çizmek istiyorum, bu kampanya, sayısı ve kalitesi bakımından dünyadaki en büyük konut yatırımını ifade etmektedir" şeklinde konuştu.


Geri Dön