18 / 04 / 2024

6 soruda TOKİ Karabük Sosyal Konut Projesi 2022! Karabük ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

6 soruda TOKİ Karabük Sosyal Konut Projesi 2022! Karabük ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

Cumhurbaşkanı Recep Erdoğan, heyecanla ve merakla beklenen yüzyılın projesini sonunda halk ile paylaştı. TOKİ Sosyal Konut 2022 projesinin detayları Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklandı. Peki, TOKİ 2022 Karabük'te kaç konut inşa edecek? İşte TOKİ 2022 Karabük Sosyal Konut projesi detayları...



Cumhurbaşkanı Recep Erdoğan, heyecanla ve merakla beklenen yüzyılın projesini sonunda halk ile paylaştı. TOKİ Sosyal Konut 2022 projesinin detayları Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklandı. Projeye İlk Evim ve İlk İşyerim isimi verildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarının ardından vatandaşlar arama motorları üzerinden hangi ilde kaç konut inşa edileceğini araştırmaya başladı. Karabük'de en çok araştırılan şehirler arasında yerini aldı. 

5 soruda TOKİ Zonguldak Sosyal Konut Projesi 2022! Zonguldak ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak..

TOKİ İlk Evim, İlk İş Yerim başvuruları 14 Eylül'de başlayıp ve 31 Ekim 2022 tarihinde sonlanacak. Projelerde, özellikle mahalle kültürünü, komşuluk ilişkilerini gözetecek, yeşili hakim kılacak bir anlayışla hayata geçirildiğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Her şeyden önce bu gerçeğin altını özellikle çizmek istiyorum, bu kampanya, sayısı ve kalitesi bakımından dünyadaki en büyük konut yatırımını ifade etmektedir" ifadelerini kullandı.

Peki, TOKİ 2022 Karabük'te kaç konut inşa edecek? TOKİ 2022 Karabük'te konut fiyatları ne kadar? İşte TOKİ 2022 Karabük Sosyal Konut projesi detayları...


Geri Dön