25 / 04 / 2024

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteğinde Eylül'de kaç TL oldu? Zamlı son dakika maaşlını duyan inanamadı!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteğinde Eylül'de kaç TL oldu? Zamlı son dakika maaşlını duyan inanamadı!

Binlerce vatandaş tarafından merakla araştırılan 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteği ödemeleri de asgari ücret ve memur ile emekli maaşlarıa gelen zamlar sonrasında yükseldi. Peki yeni maaşlar ne kadar oldu? Hemen son dakika zamlı maaşlara bakın...



Milyonlarca kişiyi ilgilendiren emekli ve memur zammı ile asgari ücret zammının ardından, ile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından engelli ve yaşlılara sağlanan desteklere ek olarak, eğitim ve sağlık alanında da ihtiyaç sahiplerine verilen desteklere de zam yapıldı. 

Konuya ilişkin aktarılan detaylara göre; devlet tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlara sosyal destek ödemeleri nakit olarak yapılıyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından, toplamda 50 civarındaki sosyal yardım programı kapsamında vatandaşlara ek ödemeler de gerçekleştiriliyor. Takvim Gazetesi'nden Çığıl Ön Yener'in aktardığına göre; hemen her kesime devlet tarafından nakit destek ödemeleri yapılıyor.

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteğinde Eylül de kaç TL oldu? Zamlı son dakika maaşlını duyan inanamadı!

Emekli ve memur zammı ile asgari ücret zammının ardından, ile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından sosyal destek ödemelerine de zam yapıldı.

Peki 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteği Eylül ayında kaç TL oldu? 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteği ne kadar zamlandı? Bu son dakika rakamını duyan şok oldu! Hemen şimdi bakın...

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön