24 / 04 / 2024

65 yaş aylığı

65 yaş aylığı

Asgari ücret ile emekli ve memur maaşlarına yapılacak Ocak zammıyla sosyal destek tutarları da artacak. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası 2023 zammı kaç TL olacak? İşte rakam rakam 2023 zamlı 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası miktarları...

Yaşlılık maaşı ne kadar oldu 2022? 65 yaş üstü maaşı kaç ayda bir alınır?

Yaşlılık maaşı ne kadar oldu 2022? 65 yaş üstü maaşı kaç ayda bir alınır? soruları vatandaşlar tarafından yanıt aranmaktadır. İşte merak edilen o yanıtlar…

Evi olan 65 yaş aylığı alabilir mi?

Evi olan 65 yaş aylığı alabilir mi? sorusu 65 yaş aylığı konusunda vatandaşlar tarafından sık sık sorulmaktadır. Peki 65 yaş aylığı almanın şartları nelerdir?

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasında 2023 depremi! Yeni maaşlar hesaplandı! Şimdi bakın!

Asgari ücret ile emekli ve memur maaşlarına yapılacak Ocak zammıyla sosyal destek tutarları da yükselecek. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası Ocak zammı ne kadar olacak? İşte rakam rakam  yeni Ocak zamlı 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası tutarları...

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası 2023'te kaç TL'ye yükselecek? Tek tek hesaplandı! Hemen bakın! 

Asgari ücret ile emekli ve memur maaşlarına yapılacak Ocak zammıyla, 65 yaş aylığı, evde bakım desteği, kronik hasta yardımı ve engelli aylığı gibi desteklerinde tutarları artacak. Peki 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası kaç TL'ye yükselecek? Tek tek hesaplandı! Hemen bakın! 

Engelli aylığı için önemli adım. Devlet alacağından vazgeçiyor!

Meclis Komisyonu'nda görüşülen torba yasa ile devlet yersiz maaş ödediği kişilere bağladığı maaşlarla ilgili bir takipte bulunmayacak ve iade istemeyecek. Ancak düzenlemenin bir de istisnası var.

Yaşlı ve engelli aylıkları hesaplara yattı! Tam 2,1 milyar TL'lik Ekim desteği ödendi! Hemen bakın!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Ekim'e ilişkin için 2,1 milyar Türk Lirası tutarındaki yaşlı ve engelli aylığının hesaplara yatırıldığını belirtti. İşte Bakan Yanık'ın konuyla ilgili o açıklamaları...

65 yaş aylığı, evde bakım desteği, engelli aylığı ödemelerinde büyük şok! Hangi maaş kaç TL, ne kadar?

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım yardımı ödemelerinin yeni zamla beraber kaç liraya çıktığı merakla araştırılıyor. Peki, 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteği Eylül itibarıyla kaç lira olarak yatacak? Şimdi güncel zamlı maaşlarınıza bakın!

65 yaş aylığı, evde bakım, engelli maaşına zam üstüne zam! İşte zamlı maaşların son hali!

65 yaş aylığı, evde bakım maaşı ve engelli aylığını da zam geldi. İşte merak edilen maaşların zamlı halleri…

65 yaş aylığı evde bakım maaşları zamlandı! İşte 65 yaş aylığı, evde bakım maaşı, engelli maaşlarının zamlı hali!

65 yaş aylığı, evde bakım maaşı ve engelli maaşlarına zam geldi. İşte 65 yaş aylığı, evde bakım maaşı, engelli maaşlarının zamlı hali!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteğinde şok deprem! Yeni maaşını duyan inanamadı! Şimdi rakamlara bakın!

Birçok kişinin merak ettiği ve zamlı tutarlarını araştırdığı 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteği ödemeleri de asgari ücret ve memur ile emekli maaşlarıyla beraber arttı. Peki yeni maaşlar ne kadar? Temmuz zammıyla sosyal destekler kaç lira oldu? Şimdi bu yeni rakamlara bakın!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteğinde son dakika depremi! Yeni maaşları duyan şok oldu! Şimdi bakın!

Pek çok kişinin merakla beklediği ve zamlı tutarlarını araştırdığı 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteği ödemeleri de asgari ücret ve memur ile emekli maaşlarının ardından yükseldi. Peki yeni maaşlar kaç lira oldu? Hemen yeni maaşlara bakın...

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteğinde Eylül'de kaç TL oldu? Zamlı son dakika maaşlını duyan inanamadı!

Binlerce vatandaş tarafından merakla araştırılan 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteği ödemeleri de asgari ücret ve memur ile emekli maaşlarıa gelen zamlar sonrasında yükseldi. Peki yeni maaşlar ne kadar oldu? Hemen son dakika zamlı maaşlara bakın...

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteğinde zam şoku! Hemen şimdi yeni zamlı maaşları kontrol edin! 

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteği ödemeleri de asgari ücret ve memur ile emekli maaşlarının ardından yükseldi. Peki 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteği kaç TLyapıldı? Hemen şimdi yeni zamlı maaşları kontrol edin.

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteği ödemelerine zam şoku! Hemen kalem kalem zamlı maaşlara bakın!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteği ödemeleri de Temmuz zamlarıyla beraber yükseldi. Peki 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteği kaç TL ödeniyor? İşte kalem kalem merak edilen yeni maaşlar...

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım yardımı zammı tam bu kadar oldu! Hemen bu rakamlara bakın!

Binlerce vatandaşın yararlandığı sosyal destek ödemelerinin zamlı tutarları merak ediliyor. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım yardımı zammı tam bu kadar oldu! Hemen bu rakamlara bakın!

Sosyal yardım ödemelerinde zam müjdesi! 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası.. Hemen bakın! 

Devlet tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlar için pek çok farklı kalemde destek ödemesi yapılıyor. Sosyal yardım ödemelerinde zam müjdesi! 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası.. Hemen bakın! 

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşında 2023 depremi! Yeni zam şok etti! Şimdi zamlı maaşınıza bakın!

Hükümet tarafından sağlanan sosyal yardımlardan binlerce ihtiyaç sahibi vatandaş yararlanıyor. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşında 2023 depremi! Yeni zam şok etti! Şimdi zamlı maaşınıza bakın!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasında büyük sürpriz! Yeni zam buz kestirdi! Hemen siz de bakın!

Devlet tarafından sağlanan sosyal destek ödemelerinden dar gelirli binlerce vatandaş faydalanıyor. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasında büyük sürpriz! Yeni zam buz kestirdi! Hemen siz de bakın!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasında büyük şok! 2023 zammı buz kestirdi! Şimdi siz de bakın!

Devlet tarafından sağlanan sosyal destek ödemelerinden binlerce vatandaş yararlanıyor. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasında büyük şok! 2023 zammı buz kestirdi! Şimdi siz de bakın!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı yeni zamla tam bu kadara yükseldi! Peş peşe açıklandı! Hemen bakın!

Binlerce vatandaş devlet tarafından sağlanan sosyal yardımlardan faydalanıyor. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı yeni zamla tam bu kadara yükseldi! Peş peşe açıklandı! Hemen bakın!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasında son dakika şoku! Herkes hemen zamlı yeni maaşına baksın! 

Binlerce vatandaş sosyal yardımlardan yararlanıyor. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasında son dakika şoku! Herkes hemen zamlı yeni maaşına baksın! 

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı zamları buz kestirdi! Maaşlar peş peşe açıklandı! Şimdi siz de bakın!

Binlerce kişinin yararlandığı sosyal destek ödemesi zamları merakla bekleniyordu. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı zamları buz kestirdi! Maaşlar peş peşe açıklandı! Şimdi siz de bakın!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası yeni zamla resmen buz kestirdi! Peş peşe belli oldu! Hemen bakın!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşından binlerce kişi faydalanıyor. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası yeni zamla resmen buz kestirdi! Peş peşe belli oldu! Hemen bakın!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası yeni zamla resmen buz kestirdi! Bir bir açıklandı! Hemen bakın!

Binlerce ihtiyaç sahibi ve dar gelirli vatandaş sosyal yardım tutarlarını merak ediyor. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası yeni zamla resmen buz kestirdi! Bir bir açıklandı! Hemen bakın!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası 2023 zammıyla resmen buz kestirdi! Peş peşe açıklandı! Şimdi bakın!

Binlerce dar gelirli vatandaş sosyal destek ödemelerinden faydalanıyor. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası 2023 zammıyla resmen buz kestirdi! Peş peşe açıklandı! Şimdi bakın!

65 yaş aylığı şartları değişti mi 2023? 65 yaş aylığı ne kadar oldu?

65 yaş aylığı diğer adıyla yaşlılık maaşı alanlar araştırmalara başladı. 65 yaş aylığı ne kadar oldu? İşte detaylar!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı 2023'te tam bu kadar oldu! Peş peşe açıklandı! Hemen maaşlara bakın!

Binlerce ihtiyaç sahibi vatandaş 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşından faydalanıyor. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı 2023'te tam bu kadar oldu! Peş peşe açıklandı! Hemen maaşlara bakın!

65 yaş aylığı Haberi

65 yaş aylığı

Milyonlarca kişiyi yakından ilgilendiren asgari ücret ile memur ve emekli maaşlarına yapılacak 2023 Ocak zammına ilişkin son dakika açıklamaları yakından takip ediliyor ve araştırılıyor. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, konuya ilişkin gerçekleştirdiği açıklamasında 2. dönemde 6. Aydan sonraki enflasyonun göz önünde bulundurulmasıyla asgari ücretin 7 bin 500 lira seviyesinde olabileceğini vurgulayarak, bu rakamın da üzerine çıkarılabileceğini dile getirmişti. 

Milyonlarca asgari ücretli çalışan, memur ve emekli Ocak 2023 zamlarını merakla bekliyor. Memur maaş katsayısında ortata çıkacak yükseliş, yaşlılara, engellilere, hasta ve çocuklara verilen aylıklarını da artıracak. Bu çerçevede 2023 Ocak zammı ile birlikte 65 yaş aylığı, evde bakım desteği, kronik hasta yardımı ve engelli aylığı gibi desteklerinin de tutarlarında yükseliş yaşanacak. 

Vatan Gazetesi'de yer alan habere göre; 2023 asgari...