26 / 04 / 2024

Yaşlı ve engelli aylıkları hesaplara yattı! Tam 2,1 milyar TL'lik Ekim desteği ödendi! Hemen bakın!

Yaşlı ve engelli aylıkları hesaplara yattı! Tam 2,1 milyar TL'lik Ekim desteği ödendi! Hemen bakın!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Ekim'e ilişkin için 2,1 milyar Türk Lirası tutarındaki yaşlı ve engelli aylığının hesaplara yatırıldığını belirtti. İşte Bakan Yanık'ın konuyla ilgili o açıklamaları...



Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Ekim'e ilişkin için 2,1 milyar Türk Lirası tutarındaki yaşlı ve engelli aylığının hesaplara yatırıldığını belirtti. 

Bakan Yanık, yaptığı yazılı açıklamada ekim ayı kapsamında yaklaşık 1,2 milyar Türk Lirası tutarında  yaşlı aylığı ödemesi gerçekleştirdiklerini, yaklaşık 930 milyon Türk Lirası engelli aylıklarını hak sahiplerinin hesaplarına yatırdıklarını açıkladı.

Yaşlı ve engelli aylıkları hesaplara yattı! Tam 2,1 milyar TL lik Ekim desteği ödendi! Hemen bakın! 

Engelli ve yaşlı vatandaşlara yönelik kapsayıcı ve düzenli sosyal yardım programları hayata geçirdiklerdiklerine dikakt çeken Bakan Yanık, konuyla ilgili son dakika açıklamasında bulundu. 

Peki yaşlı ve engelli aylıkları ne kadar? İşte Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık'ın konuyla ilgili o açıklamaları...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön