26 / 04 / 2024

engelli aylığı

engelli aylığı

Asgari ücret ile emekli ve memur maaşlarına yapılacak Ocak zammıyla sosyal destek tutarları da artacak. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası 2023 zammı kaç TL olacak? İşte rakam rakam 2023 zamlı 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası miktarları...

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasında 2023 depremi! Yeni maaşlar hesaplandı! Şimdi bakın!

Asgari ücret ile emekli ve memur maaşlarına yapılacak Ocak zammıyla sosyal destek tutarları da yükselecek. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası Ocak zammı ne kadar olacak? İşte rakam rakam  yeni Ocak zamlı 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası tutarları...

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası 2023'te kaç TL'ye yükselecek? Tek tek hesaplandı! Hemen bakın! 

Asgari ücret ile emekli ve memur maaşlarına yapılacak Ocak zammıyla, 65 yaş aylığı, evde bakım desteği, kronik hasta yardımı ve engelli aylığı gibi desteklerinde tutarları artacak. Peki 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası kaç TL'ye yükselecek? Tek tek hesaplandı! Hemen bakın! 

Engelli aylığı için önemli adım. Devlet alacağından vazgeçiyor!

Meclis Komisyonu'nda görüşülen torba yasa ile devlet yersiz maaş ödediği kişilere bağladığı maaşlarla ilgili bir takipte bulunmayacak ve iade istemeyecek. Ancak düzenlemenin bir de istisnası var.

Yaşlı ve engelli aylıkları hesaplara yattı! Tam 2,1 milyar TL'lik Ekim desteği ödendi! Hemen bakın!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Ekim'e ilişkin için 2,1 milyar Türk Lirası tutarındaki yaşlı ve engelli aylığının hesaplara yatırıldığını belirtti. İşte Bakan Yanık'ın konuyla ilgili o açıklamaları...

Milyonlarca liralık yaşlı ve engelli aylığı hesaplara yattı! Herkes bunu bekliyordu! Şimdi hesaplarınıza bakın!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Eylül ayı yaşlı ve engelli aylıklarıyla ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. Milyonlarca liralık yaşlı ve engelli aylığı hesaplara yattı. Herkes bunu bekliyordu! Şimdi hesaplarınıza bakın!

Milyonlarca vatandaş bu zam haberini bekliyordu! 65 yaş aylığı, evde bakım desteği ve engelli aylıklarına zam

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteği ödemeleri de asgari ücret ile birlikte yükseldi. Peki 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteği kaç liraya çıktı? İşte rakam rakam merak ile beklenen yeni zamlı maaşlar...

Asgari ücret 5500 lira olunca o maaşlarda da artış yaşandı. İşte tam liste

Asgari ücret rakamının 5500 TL olmasıyla birlikte birçok kalemde de artış yaşandı. İşte detaylar…

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşında resmen zam şoku! Hemen tek tek açıklanan bu rakamlara bakın!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşında resmen zam şoku... Hemen tek tek açıklanan bu rakamlara bakın... İşte detaylar...

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım yardımına ek zam gelecek mi? Şimdi peş peşe açıklanan rakamlara bakın!

En düşük emekli maaşının 7 bin 500 liraya yükseltileceğinin açıklanmasının ardından gözler sosyal destek ödemelerine çevrildi. Peki 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım yardımına ek zam gelecek mi?

Sosyal yardımlara zam gelecek mi? 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı tek tek açıklandı! Hemen bakın!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, en düşük emekli maaşının 7 bin 500 TL yapılacağını duyurdu. Bunun ardından sosyal yardımlara zam yapılıp yapılmayacağı gündem oldu. Peki sosyal yardımlara zam gelecek mi? 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı ne kadar? 

Sosyal yardımlara yeni zam var mı? 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı peş peşe açıklandı! Şimdi bakın!

Geçtiğimiz hafta emekliler için peş peşe müjdeler verildi. Önce maaşlar ardından da bayram ikramiyeleri yükseltildi. Peki sosyal yardımlara ne kadar zam var? 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı bu yıl ne kadar? 

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasına zam gelir mi? Sosyal destek alanlar hemen bakın! Yeni maaşlarda şok!

Önce en düşük emekli maaşlarında ardından da ikramiyelerde artışa gidilmesi, akıllara sosyal destek ödemelerini getirdi. Peki 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasına zam gelir mi?

Sosyal destek ödemelerinde zam şoku! 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım yardımı bir bir açıklandı! Şimdi bakın!

En düşük emekli maaşının 7 bin 500 liraya, ardından da bayram ikramiyesinin 2 bin liraya yükseltildiği açıklandı. Peki 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım yardımına da zam yapılacak mı? 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım yardımı bu sene kaç lira? 

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşında zam şoku! Şimdi tek tek bu rakamlara bakın! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, en düşük emekli maaşının 7 bin 500 TL olduğunu açıkladı. Bunun ardından 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşına zam gelip gelmeyeceği merak edilmeye başlandı. Peki 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşına zam gelecek mi? 

Sosyal yardımlara tam bu kadar zam geldi! 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım yardımında son dakika! Şimdi bakın!

Hükümet tarafından sağlanan sosyal yardım ödemelerinden ihtiyaç sahibi binlerce kişi yararlanıyor. Sosyal yardımlara tam bu kadar zam geldi! 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım yardımında son dakika! Şimdi bakın!

Sosyal destek ödemelerine ne kadar zam geldi? 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı kaç TL? Peş peşe açıklandı

Devlet tarafından sunulan sosyal destek ödemelerinden ihtiyaç sahibi binlerce vatandaş faydalanıyor. Peki 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı yeni zamla kaç TL oldu? 

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım yardımı zammı tam bu kadar oldu! Hemen bu rakamlara bakın!

Binlerce vatandaşın yararlandığı sosyal destek ödemelerinin zamlı tutarları merak ediliyor. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım yardımı zammı tam bu kadar oldu! Hemen bu rakamlara bakın!

Sosyal yardım ödemelerinde zam müjdesi! 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası.. Hemen bakın! 

Devlet tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlar için pek çok farklı kalemde destek ödemesi yapılıyor. Sosyal yardım ödemelerinde zam müjdesi! 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası.. Hemen bakın! 

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşında 2023 depremi! Yeni zam şok etti! Şimdi zamlı maaşınıza bakın!

Hükümet tarafından sağlanan sosyal yardımlardan binlerce ihtiyaç sahibi vatandaş yararlanıyor. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşında 2023 depremi! Yeni zam şok etti! Şimdi zamlı maaşınıza bakın!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasında büyük sürpriz! Yeni zam buz kestirdi! Hemen siz de bakın!

Devlet tarafından sağlanan sosyal destek ödemelerinden dar gelirli binlerce vatandaş faydalanıyor. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasında büyük sürpriz! Yeni zam buz kestirdi! Hemen siz de bakın!

engelli aylığı Haberi

engelli aylığı

Milyonlarca kişiyi yakından ilgilendiren asgari ücret ile memur ve emekli maaşlarına yapılacak 2023 Ocak zammına ilişkin son dakika açıklamaları yakından takip ediliyor ve araştırılıyor. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, konuya ilişkin gerçekleştirdiği açıklamasında 2. dönemde 6. Aydan sonraki enflasyonun göz önünde bulundurulmasıyla asgari ücretin 7 bin 500 lira seviyesinde olabileceğini vurgulayarak, bu rakamın da üzerine çıkarılabileceğini dile getirmişti. 

Milyonlarca asgari ücretli çalışan, memur ve emekli Ocak 2023 zamlarını merakla bekliyor. Memur maaş katsayısında ortata çıkacak yükseliş, yaşlılara, engellilere, hasta ve çocuklara verilen aylıklarını da artıracak. Bu çerçevede 2023 Ocak zammı ile birlikte 65 yaş aylığı, evde bakım desteği, kronik hasta yardımı ve engelli aylığı gibi desteklerinin de tutarlarında yükseliş yaşanacak. 

Vatan Gazetesi'de yer alan habere göre; 2023 asgari...