26 / 04 / 2024

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteğinde şok deprem! Yeni maaşını duyan inanamadı! Şimdi rakamlara bakın!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteğinde şok deprem! Yeni maaşını duyan inanamadı! Şimdi rakamlara bakın!

Birçok kişinin merak ettiği ve zamlı tutarlarını araştırdığı 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteği ödemeleri de asgari ücret ve memur ile emekli maaşlarıyla beraber arttı. Peki yeni maaşlar ne kadar? Temmuz zammıyla sosyal destekler kaç lira oldu? Şimdi bu yeni rakamlara bakın!



Milyonlarca vatandaşın yüzünü güldüren emekli ve memur zammı ile asgari ücret zammı sonrasında, 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteği ödemelerine de zam yapıldı ve tutarlar arttı. Vatandaşlara nakit destek için sunulan 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteğine  gelen zam yüzleri güldürdü. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından engelli ve yaşlılara verilen bazı desteklere ilave şekilde, eğitim ve sağlık alanında da ihtiyaç sahiplerine ödenen desteklere de zam uygulandı.

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteğinde şok deprem! Yeni maaşını duyan inanamadı! Şimdi rakamlara bakın!

Söz konusu zamla ilgili olarak aktarılan son dakika bilgilerine göre; devlet tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlara bazı sosyal destek ödemeleri yapılıyor. Yine aktarılan detaylarda, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından, toplamda 50 civarındaki sosyal yardım programı kapsamında vatandaşlara bazı ek ödemelerin yapıldığı belirtildi. 

Takvim Gazetesi'nden Çığıl Ön Yener'in haberine göre, ülkemizdeki ihtiyaç sahibi vatandaşlara nakit yardımında bulunuyor ve destek sağlanıyor. Çalışmalarını tam gaz sürdüren Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından, sgari ücret ve emekli ile memur maaşlarına yapılan zam sonrasında 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteği ödemeleri de arttı. 

Peki binlerce kişinin yararlandığı 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteği zamları kaç TL yapıldı? 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteği son dakika kaç lira oldu? Bu güncel rakamları duyanlar şok oldu! Şimdi bu yeni rakamlara bakın!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön