26 / 04 / 2024

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteğinde son dakika depremi! Yeni maaşları duyan şok oldu! Şimdi bakın!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteğinde son dakika depremi! Yeni maaşları duyan şok oldu! Şimdi bakın!

Pek çok kişinin merakla beklediği ve zamlı tutarlarını araştırdığı 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteği ödemeleri de asgari ücret ve memur ile emekli maaşlarının ardından yükseldi. Peki yeni maaşlar kaç lira oldu? Hemen yeni maaşlara bakın...



Milyonlarca kişinin yüzünü güldüren emekli ve memur zammı ile asgari ücret zammının ardından, 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteği ödemeleri de yükseldi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından engelli ve yaşlılara verilen bazı desteklere ek olarak, eğitim ve sağlık alanında da ihtiyaç sahiplerine ödenen desteklere de zam yapılarak, tutarlar artırıldı. 

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteğinde son dakika depremi! Yeni maaşları duyan şok oldu! Şimdi bakın! 

Söz konusu konu ile ilgili  olarak aktarılan son dakika bilgilerine göre; devlet tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlara bazı sosyal destek ödemeleri gerçekleştiriliyor. Yine paylaşılan detaylara kapsamında; Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından, toplamda 50 civarındaki sosyal yardım programı kapsamında vatandaşlara bazı ek ödemeler yapılıyor. 

Takvim Gazetesi'nden Çığıl Ön Yener'in haberine göre, ülkemizdeki ihtiyaç sahibi vatandaşlara nakit destek sağlanıyor. Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından, sgari ücret ve emekli ile memur maaşlarına yapılan zam sonrasında 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteği ödemeleri de yükseltildi. 

Peki pek çok kişinin yararlandığı 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteği zamları kaç lira oldu? 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteği ne kadara yükseldi? Bu son dakika rakamlarını duyanlar şok oldu! Hemen yeni rakamlara bakın...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön