24 / 04 / 2024

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı alanlar dikkat! Yeni zamlı maaşlarınız hazır, hemen alın 

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı alanlar dikkat! Yeni zamlı maaşlarınız hazır, hemen alın 

Devlet tarafından vatandaşlara yapılan destek ödemeleri devam ediyor. Her ay yapılan destek ödemeleri arasında yer alan 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı gibi desteklerden yararlananlar için son dakika haberi geldi. Paranızı hemen alabilirsiniz...



MAAŞLAR ARTTI

Devlet tarafından vatandaşlara her ay düzenli olarak destek ödemeleri kapsamında para yatırılıyor. Engellilik maaşı, 65 yaş aylığı, evde bakım maaşı gibi her ay hesaplara yatırılan destekler bu ödemeler arasında yer almakta. 2022 Temmuz ayıyla birlikte ödemelerde artış yapıldı.

İŞTE YAPILAN DESTEK ÖDEMELERİ

  • Evde bakım maaşı
  • Engelli maaşı
  • Yaşlılık aylığı
  • Ölüm aylığı

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön