23 / 04 / 2024

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı alanlar dikkat! Yeni zamlı maaşlarınız hazır, hemen alın 

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı alanlar dikkat! Yeni zamlı maaşlarınız hazır, hemen alın 

Devlet tarafından vatandaşlara yapılan destek ödemeleri devam ediyor. Her ay yapılan destek ödemeleri arasında yer alan 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı gibi desteklerden yararlananlar için son dakika haberi geldi. Paranızı hemen alabilirsiniz...



Her yıl milyonlarca vatandaşa sosyal destek ödemeleri ve yardım ödemeleri yapılıyor. Bunlardan bazıları 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı gibi destek ödemeleri yer almakta. Kurumlar aracılığı ile yapılan başvurudan sonra tek seferliğine ya da her ay olmak üzere ödemeler hesaplara geçiyor. İşlemleriniz tamamlanıp başvurunuz onaylanır onaylanmaz paranızı PTT şubeleri ya da banka hesabınızdan çekebiliyorsunuz.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön