27 / 04 / 2024

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasında Eylül müjdesi! Hangi maaş kaç lira oldu?

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasında Eylül müjdesi! Hangi maaş kaç lira oldu?

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteği tutarlarının yeni zamla kaç liraya yükseldiği merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki merakla beklenen 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteği ne kadar oldu? İşte zamlı maaşlar...



Birçok vatandaş tarafından merak edilen ve araştırılan 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteği ödemelerine zam müjdesi geldi. Verilen detaylara göre, devlet tarafından ihtiyaç sahibi olan vatandaşlara sosyal yardım ödemeleri verilirken, emekli ve memur zammı ile asgari ücret zammından sonra Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın engelli ve yaşlılar için sunduğu destek miktarları da artırıldı.

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasında Eylül müjdesi! Hangi maaş kaç lira oldu?

Milyonlarca vatandaşı yüzünü güldüren emekli ve memur zammı ile asgari ücret zammıyla beraber Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından engelli ve yaşlılara ödenen bazı desteklere ilaveten; eğitim ve sağlık alanında da ihtiyaç sahipleri için sunulan destek ödemelerinde de artışa gidildi.

Peki merakla beklenen 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteği ne kadar oldu? Merakla beklenen yeni zamla bu maaşlar kaç lira olarak verilecek? 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön