26 / 04 / 2024

7 bin 200 TL destek için E-Devlet'ten şimdi başvurun! En yakın PTT'den hemen alın!

7 bin 200 TL destek için E-Devlet'ten şimdi başvurun! En yakın PTT'den hemen alın!

Aile Destek Programı ödemelerinden faydalanmak isteyen vatandaşlar dikkat! Destek ödemeleri 29 Temmuz Cuma günü itibarıyla başladı. Peki bakanlık tarafından yapılan yardımdan yararlanmak için neler gerekiyor? İşte detaylar...



7 bin 200 TL destek için E-Devlet ten şimdi başvurun! En yakın PTT den hemen alın!

AİLE DESTEK PROGRAMI KOŞULLARI NELER?

Başvuran kişinin;

Mavi Kart sahibi olması,
18 yaşından küçük olması,
Türk vatandaşı olmaması,
Yerleşim adresinin yurt dışında olması,

HANGİ BAŞVURULAR DİKKATE ALINMAYACAK?

Başvuruda bulunan kişilerin hanesinde memur, noter veya muhtar olarak çalışan ya da yurtdışında çalışan, kamu işçisi, yurtdışı borçlanan yahut özel sandıklar kapsamında olan kişi ya da kişilerin bulunması, durumlarında başvurular değerlendirmeye alınmayacağı belirtildi.

Öte yandan başvuru yapan kişilerin; cezaevi ve tutukevinde bulunan hükümlü veya tutuklu olması, öğrenci yurtlarında kalan öğrenci olması, yetiştirme yurdu gibi bakım kurumunda bulunan kişilerden olması ve zorunlu askerlik görevini ifa eden er/erbaş statüsündeki askerler olması halinde başvurular hane yaklaşımı çerçevesinde değerlendirilemeyeceğinden bu kişiler program kapsamı dışında tutulmuştur.

Yüksek emekli maaşı almak isteyenler dikkat! Bu formülü hemen uygulayın, maaşınız zamlı yatsın! 

TOKİ ile 500 bin aileye ucuz konut! Büyük fırsat bir tık ötenizde! 20 yıl vade ile ev sahibi olun

A101'in tekne satışından sonra zincir marketler sosyal medyada ti'ye alındı! BİM'de 199 TL'ye psikolog gündem oldu

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön