26 / 04 / 2024

Emekli promosyonu değil! Ziraat, Garanti, İş Bankası değil! Başvuran alacak, tam 7 bin 200 TL, hala duymayan var

Emekli promosyonu değil! Ziraat, Garanti, İş Bankası değil! Başvuran alacak, tam 7 bin 200 TL, hala duymayan var

Emekli promosyonu alamayan vatandaşlara çok güzel bir haber geldi. Devlet, aile destek programı kapsamında başvuranlara 7 bin 200 TL verecek. Çok kez okudunuz ama bir kez de böyle okuyun. İşte detaylar...



Emekli promosyonu alan vatandaşlar biraz da olsa rahat etti. Ancak hem emekli promosyonu alamayıp hem de diğer promosyonlarından yararlanamayan binlerce vatandaş var. İşte burada devreye giren devlet vatandaşlara aile destek programı kapsamında 7 bin 200 TL para veriyor. Gelin bu destek programının detaylarına birlikte bakalım. 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön