25 / 04 / 2024

70 millet bahçesinin inşaatı tam gaz!

70 millet bahçesinin inşaatı tam gaz!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ömer Bulut, yaptığı açıklamada, 70 millet bahçesinin inşaatının hız kesmeden devam ettiğini söyledi.



Yatırımlarını son sürat sürdüren  Çevre Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın 2017 ve 2018 yıllarına ilişkin bilançoları gerçekleştirilen TBMM Kamu İktisadi Teşebbüsleri (KİT) Komisyonu toplantısında görüşüldü.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ömer Bulut, yaptığı açıklamada, 70 millet bahçesinin inşaatının hız kesmeden devam ettiğini belirtti.

70 millet bahçesinin inşaatı tam gaz!

Hayata geçirdikleri millet bahçeleri projesiyle çocuklardan yaşlılara kadar her kesimin ihtiyaç duyduğu yaşam alanlarını hayata geçirdiklerini dile getiren  TOKİ  Başkanı Ömer Bulut, "Bakanlığımızın organizasyonunda yapımına başlanan 324 millet bahçesinin 192'sini TOKİ olarak inşa ediyoruz. İnşaatı bitirilen 21 millet bahçesinin yanında 70 millet bahçesinin de yapımı devam etmekte." şeklinde konuştu.

Toplamda 101 millet bahçesinin tasarım ve ihale işlemleri devam ederken, kentlerden gelen yeni taleplerle millet bahçelerinin sayısının arttığını söyleyen TOKİ Başkanı Bulut, 5 Haziran Dünya Çevre günü nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılımıyla İstanbul, Trabzon, Aydın, Mersin, Kars, Malatya, Muş ve Adıyaman Millet Bahçelerinin açıldığını söyledi.

70 millet bahçesinin inşaatı tam gaz!

TOKİ Başkanı Ömer Bulut, TOKİ'nin hayata geçirdiği 19 stadyumun eski yerlerini, hiçbir şekilde imara açmadıklarını, yeşil alanlar olarak değerlendirdiklerini söyledi. Bulut yaptığı açıklamada herhangi bir afet esnasında, büyük kentlerin ihtiyaç duyacağı toplanma alanları oluşturduklarını da sözlerine ekledi.
 

Arnavutköy Bolluca Millet Bahçesi için düğmeye basıldı!


Geri Dön