25 / 04 / 2024

8 firma eleman avında!

8 firma eleman avında!

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren toplam 8 firma istihdam ettirmek üzere eleman alımı yapacak



1- Re/max Eti, girişimci ruhlu kendi işini kurmayı hedefleyen, maaşlı bir işle kazanamayacağı kadar yüksek kazanç hedeflerine şartlanmış olan, yüksek tahsilli, yabancı dil bilen, 28 yaşından büyük, önceki işinde veya işlerinde başarılı olan, alıp satmak türünden bir işi daha önce yapmış olan, Etiler'e yakın bir yerde oturan gayrimenkul danışmanları arıyor.

İlgilenenler öz geçmişlerini www.kariyer.net adresinden Ref:JB28767 no'lu ilan üzerinden gönderebilirler.

2- Fortune Danışmanlık, gayrimenkul sektöründe tecrübeli, Luxury konut, residence projelerinde satış alanında tecrübeli, iyi derecede İngilizce bilgisine sahip, A+ projeyi yürütebilecek yetkinliğe sahip, iletişim yönü güçlü, prezentabl, müşteri ilişkileri yönetiminde tecrübeli, marketing strateji, uygulama ve aktiviteleri konusunda deneyimli, organizasyon yeteneğine sahip (basın ilişkileri kuvvetli olması tercih sebebi) gayrimenkul pazarlama müdürü ve satış müdürü,

Gayrimenkul sektöründe tecrübeli, Luxury konut, residence projelerinde satışında deneyimli, motivasyonu yüksek, aktif, takipçi, sistemli çalışan, prezentabl, iletişim yönü güçlü, müşteri ilişkileri deneyimi olan residence satış danışmanları alacak.

İlgilenenler öz geçmişlerini [email protected] adresine gönderebilirler.

3- Baran Residence, pazarlamada deneyimli (tercihen otelcilik), 30 yaşını aşmamış, orta derecede İngilizce bilen bay ve bayan, en az lise, tercihen yüksekokul veya üniversite mezunu satış temsilcisi, 27 yaşını aşmamış, lise mezunu (tercihen turizm meslek lisesi) resepsiyon görevlisi alacak.

İlgilenenler fotoğraflı öz geçmişlerini [email protected] adresine 10 Kasım 2009 tarihine kadar gönderebilirler.

4- Ekşioğlu Yapı, en az 3 yıl deneyimli, bilgisayar ortamında proje çizebilen, vizyon sahibi, prezentabl mimarlar arıyor. (Yabancı dil tercih sebebidir)

İlgilenenler öz geçmişlerini 0216 474 29 01 no'lu faksa ya da [email protected] adresine gönderebilirler.

5- Gestaş İnşaat, Sakarya/Adapazarı Hastanesi Şantiyesi için üstyapı (bina) uygulamalarında özellikle hastane inşaatlarında ve ince işler konusunda tecrübeli, konusu ile ilgili yazılımları bilen (MS Office ve ilgili programlara vakıf AutoCad, Archicad vs.) mimar arıyor. ODTÜ, Gazi Üniversitesi mezunu olmak ve yabancı dil bilmek tercih sebebi.

İlgilenenler öz geçmişlerini 0312 491 14 23 no'lu faksa ya da [email protected] adresine gönderebilirler.

6- Fores Gayrimenkul, kendine güvenen çalışma ve tatil programını kendi belirlemek isteyen gayrimenkul danışmanları arıyor.

İlgilenenler öz geçmişlerini [email protected] adresine gönderebilirler.

7- Limak Çimento, üniversitelerin makina mühendisliği, elektrik-elektronik mühendisliği bölümlerinden mezun, hemen göreve başlayabilecek 26 yaşını aşmamış (çimento sektöründe tecrübeli elemanlar için yaş sınırı 30'dur), iyi derece İngilizce bilen, MS Office ve AutoCad programlarını etkin şekilde kullanabilen, seyahate engel herhangi bir sağlık problemi olmayan, dinamik ve disiplinli çalışma ortamına uyum sağlayabilecek, askerliğini tamamlamış bay personel arıyor.

İlgilenenler fotoğraflı öz geçmişlerini en geç 1 Kasım 2009 tarihine kadar 0312 436 77 73 no'lu faksa ya da [email protected] adresine gönderebilirler.

8- Re/Max Cadde Gayrimenkul, Satış departmanı için mevcut ekibi, kendi ekibini kurup yönetecek, en az 3 yıl satış ve pazarlama yöneticiliği yapmış, sistemli ve planlı çalışmaya özen gösteren, motivasyonu yüksek, aktif, takipçi, hırslı, liderlik vasıfları olan, prezentabl, güleryüzlü, sonuç odaklı, 30-40 yaş arası üniversite mezunu satış müdürü arıyor.

İlgilenenler öz geçmişlerini [email protected] adresine gönderebilirler.

Merve SAĞLAM/Emlakkulisi.com


Geri Dön