19 / 04 / 2024

8. Gayrimenkul Yazlık Evler Fuarı'na 40 firma ev sahipliği yaptı!

8. Gayrimenkul Yazlık Evler Fuarı'na 40 firma ev sahipliği yaptı!

Arap-Türk Gayrimenkul Zirvesi kapsamında düzenlenen '8. Gayrimenkul Yazlık Evler Fuarı' geçtiğimiz hafta sonu İstanbul Hilton Convention Center'da yapıldı. Sıcak satışın gerçekleştirildiği organizasyona, 40 firma ev sahipliği yaptı...



Arap-Türk Gayrimenkul Zirvesi kapsamında düzenlenen '8. Gayrimenkul Yazlık Evler Fuarı' geçtiğimiz hafta sonu İstanbul Hilton Convention Center'da yapıldı, iki gün süren ve sıcak satışın gerçekleştirildiği organizasyona, 40 firma ev sahipliği yaptı. 


Vitanova Yalıkavak daireleri ile fuara katılan Club Flipper'ın başkanı Ahmet Bayer, 'Gayrimenkulde Yazlık Evler' konulu panele konuşmacı olarak katıldı. 


Turizmin katkısı büyük 


Türkiye'ye gelen turist sayısının 20 yılda 3 milyondan 40 milyona yükseldiğini söyleyen Ahmet Bayer, "Doluluk oranı yüzde 85'e ulaştı. 


Bu da gösteriyor ki Türkiye'deki inşaat sektörünün gelişimi önemli oranda turizme de bağlı" dedi. Fuarda ayrıca 'Gayrimenkule Yabancı ve Yabancı Yatırımcıların Bakışı', 'Yabancılara Satışta Politika, Strateji ve Yatırım Kriterleri' konuları da masaya yatırıldı. 



ORTADOĞU'DAN GELDİLER 


Ekolojik evlerin tanıtıldığı fuarı, Ağaoğlu, Dumankaya, Babacan Yapı, Katar, Kuveyt, Bahreyn, Abu Dhabi, Demir inşaat, Ege Yapı, Aydınlı Umman, Ürdün, Suudi Arabistan, gibi gayrimenkul yatırımcıları Dubai, Azerbaycan, Fas, Mısır, Iran projeleriyle yer aldı. Fuarda Ege, ve Irak'tan gelen gayrimenkul Marmara ve Kuzey Kıbrıs'taki yatırımcıları ziyaret etti. Fuarda yazlık projeler de sergilendi. 


Posta Gazetesi 


Geri Dön