11 / 05 / 2024

89 bin TL'den başlayan fiyatlarla ev sahibi olma fırsatı! Sakın kaçırmayın! 26 Ağustos 2022 fiyat listesi...

89 bin TL'den başlayan fiyatlarla ev sahibi olma fırsatı! Sakın kaçırmayın! 26 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Ev sahibi olmak isteyen kişiler, uygun fiyatlı çözümler arıyor! Eğer düşük bitçe ile nasıl ev sahibi olabileceğinizi araştırıyorsanız acilen bakın! Peki, prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte 26 Ağustos 2022 fiyat listesi...



Ev sahibi olmak isteyen kişiler, uygun fiyatlı çözümler arıyor! Eğer düşük bitçe ile nasıl ev sahibi olabileceğinizi araştırıyorsanız acilen bakın! Son dönemin yeni trendi prefabrik evler düşük bütçe ile ev sahibi olmak isteyenlerin ilgisini çekiyor. Betonarme eve göre çok daha uygun fiyatlı olan prefabrik evler ekonomik bir çözüm sunuyor. 

Prefabrik evler tek katlı ve çok katlı seçenekleriyle hemen her zevke uygun olarak üretilmektedir. Prefabrik evler tüm mevsim boyunca yaşama fırsatı sunar. Prefabrik evlerin inşaat alanına ihtiyacı yoktur. Prefabrik evler, çevre dostu olmaları, ısı ve ses yalıtımında yüksek verimleri nedeniyle birçok kişinin merakını uyandırıyor.

97 bin TL'ye herkes ev sahibi olabilir! Prefabrik ev fiyatları ne kadar? 21 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Hızlı teslimat ve üretim seçenekleri ile  cazip bir seçenek olan prefabrik ev istenilen yere taşınabilmektedir. Ev sahibi olmayı hayal eden vatandaşlar, prefabrik evlerin fiyatlarını merak ediyor. Prefabrik evlerin fiyatları 89 bin TL'den başlıyor.

Peki, prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte 26 Ağustos 2022 fiyat listesi...


Geri Dön