26 / 04 / 2024

910 milyar liralık borsa şirketleri!

910 milyar liralık borsa şirketleri!

Borsa İstanbul'da işlem gören şirketlerin toplam piyasa değeri yaklaşık 910 milyar lira oldu.Piyasa değeri en yüksek 20 şirket açıklanarak bunlardan en yüksek piyasa değeri Koç Holding'e ait.



Borsa İstanbul'da işlem gören şirketlerin toplam piyasa değeri, gün sonu itibarıyla yaklaşık 910 milyar lira olarak hesaplandı.

Anadolu Ajansı'ndaki habere göre; BIST 100 endeksine dahil ve piyasa değeri açısından en büyük 20 şirketin piyasa değeri ile piyasa değeri/defter değeri oranları şöyle:
910 milyar liralık borsa şirketleri!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön