26 / 04 / 2024

A101'in tekne satışından sonra zincir marketler sosyal medyada ti'ye alındı! BİM'de 199 TL'ye psikolog gündem oldu

A101'in tekne satışından sonra zincir marketler sosyal medyada ti'ye alındı! BİM'de 199 TL'ye psikolog gündem oldu

Zincir marketler ipin ucunu kaçırdı. BİM ev, araba satışı yapacağını duyurmasının ardından A101'in aktüel ürünler kataloğunda da tekne satışı başladı. Vatandaş A101'de tekne satışından sonra BİM'de de psikolog hizmeti veriliyor diye ti'ye alındı.



Zincir marketlerde vatandaşlara sunulan indirimli aktüel ürünler kataloğunda buzdolabından çamaşır makinesine, ütüden ayakkabıya, masadan sandalyeye çadırdan lüks saat ve gözlüğe, yorgandan battaniyeye hatta marka giyim ürünleri ve bisiklet de yer almıştı.

BİM Birleşik Mağazalar Anonim Şirketi perakende şirketi Resmi Gazete'de ilan vererek konut ve otomobil satışına başlayacağını duyurdu.

BİM Market ilanda yürürlükteki mevzuata uymak kaydı ile otomobil, utv, atv, midibüs, elektrikli bisiklet ve minibüs satışı yapabileceği öte yandan gayrimenkul alanına da dahil olacağı duyurulan şirketin her türlü ev, konut, işyerinin yapılması, satışı, aracılık komisyonu alınması için düzenleme yapıldığı ortaya çıktı. BİM Marketler Anonim Şirketi'nin Resmi Gazete’ye verdiği ilanda otomobil ve konut satışını kendi marketlerinde yapabileceği gibi aynı zamanda e- ticaret yolunu da kullanabileceği kaydediliyor.

Odatv, 25 Mayıs 2022 tarihli haberinde BİM Birleşik Mağazalar Anonim Şirketi, şirketinin faaliyetlerinde yenilemeye giderek, konut ve araç satışına başlayacağını ilan etmişti.

AYRINTILI BİLGİ İÇİN: http://www.a101.com.tr/

TOKİ ile 500 bin aileye ucuz konut! Büyük fırsat bir tık ötenizde! 20 yıl vade ile ev sahibi olun

Akıllı telefon alacaklar hemen bakın! Şok akıllı telefonlarda fırtına çıkardı! 8 Ağustos 2022 fiyat listesi...

1 dolarınız bile varsa hemen bakın! Yastık altındaki dolarlarımızı bozduralım mı, dolar mı alalım? Son dakika dolar/TL


Geri Dön