16 / 04 / 2024

ABank'ın 187 gayrimenkulünden 9'u satıldı!

ABank'ın 187 gayrimenkulünden 9'u satıldı!

ABank Anonim Şirketi (Alternatifbank) ihtiyaç fazlası gayrimenkullerini bugün Eskidji Müzayedecilik tarafından satışa sundu. 187 gayrimenkulden 9'unun satışı gerçekleşti. Müzayede devam ederken halen teklif veriliyor.



ABank Anonim Şirketi (Alternatifbank) ihtiyaç fazlası gayrimenkullerini Eskidji Müzayedecilik Ticaret İthalat ve İhracat Anonim Şirketi tarafından düzenlenecek müzayede ile açık artırma yöntemiyle lotlar halinde bugün satışa sundu. 


Söz konusu müzayede bugün saat 14.00'de ESKİDJİ Yenibosna adresi ve www.eskidji.com web adreslerinde düzenledi. Müzayedede peyler, müzayede sırasında açık artırma yöntemiyle alındı. 


Toplam 29 ilde satışa çıkan gayrimenkullerin bulunduğu iller şu şekilde; Adana, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bursa, Çorum, Denizli, Düzce, Edirne, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, İstanbul, İzmir, Kocaeli, Konya, Malatya, Manisa, Mardin, Mersin, Muğla, Ordu, Sakarya, Samsun, Sinop, Sivas, Tekirdağ ve Trabzon.


187 gayrimenkulün satışının yapılacağı müzayede kapsamında en düşük fiyata sahip gayrimenkul fiyatları 13 bin 500 TL'den başlıyor ve 3 milyon 726 bin TL'ye kadar çıkıyordu. Müzayede kapsamında 9 adet gayrimenkul satıldı. Halen teklif verilmeye devam ediyor. Toplam satış değeri ise 2 milyon 677 bin 500 TL olarak belirlendi. 


Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com


Geri Dön