26 / 04 / 2024

ABD'de kira yardımı artışı paketi Temsilciler Meclisi’nde onaylandı!

ABD'de kira yardımı artışı paketi Temsilciler Meclisi’nde onaylandı!

ABD Başkanı Joe Biden’ın 1,9 trilyon dolarlık Kovid-19 yardım paketi, Senato'dan sonra Temsilciler Meclisi’nde yapılan oylamada 211'e karşı 220 oyla onaylandı. Paket, düşük gelirli ailelere vergi indirimi, kira ve gıda yardımında artışları içeriyor...



ABD Başkanı Joe Biden’ın 1,9 trilyon dolarlık Kovid-19 yardım paketi, Senato'dan sonra Temsilciler Meclisi’nde yapılan oylamada 211'e karşı 220 oyla onaylandı.

Sözcü'de yer alan habere göre; 27 Şubat’ta Temsilciler Meclisi’nde kabul edilen destek paketi, üzerinde yapılan değişikler nedeni ile Senato'nun onayından sonra tekrar Temsilciler Meclisi'ne gönderilmişti. Meclis'te yapılan oylamada paket 211’e karşı 220 oyla yeniden kabul edilerek, Biden’ın imzalaması için Beyaz Saray'a iletildi. 

ABD de kira yardımı artışı paketi Temsilciler Meclisi’nde onaylandı!

Paketin içinde direkt verilecek maddi yardımların yanı sıra “ABD Kurtarma Planı” şeklinde nitelendirilen Paketin içinde direkt verilecek maddi yardımların yanı sıra “ABD Kurtarma Planı” bulunuyor. Paket, düşük gelirli ailelere vergi indirimi, kira ve gıda yardımında artışları da içeriyor. 

ABD'de emlak sektörü küçüldü!


Geri Dön