25 / 04 / 2024

Abdülkadir Oğul: Akşehir belediye yatırımları ile gelişiyor!

 Abdülkadir Oğul: Akşehir belediye yatırımları ile gelişiyor!

Abdülkadir Oğul, Akşehir'in devlet yatırımları ile büyük değişimler yaşadığını belirterek "Bölge Hastanesi, Bölge Cezaevi, Hükümet Konağı, Sevgi Evleri, Gençlik Merkezi, Sentetik Çim saha ve Polis karakolu gibi yatırımlar tamamlandı" dedi.





Akşehir İlçe Belediye Başkanı Abdülkadir Oğul, Akşehir'in devlet yatırımları ile büyük değişimler yaşadığını belirterek "Bölge Hastanesi, Bölge Cezaevi, Hükümet Konağı, Sevgi Evleri, Gençlik Merkezi, Sentetik Çim saha ve Polis karakolu gibi yatırımlar tamamlandı" dedi. 


BELEDİYE YENİ YATIRIMLAR YAPACAK

 Yapılan derslikler ve okullarla ilçelerinde ilkokul, ortaokul ve liselerde 25 kişilik sınıflarda eğitim yapılabildiğine işaret eden Başkan Abdülkadir Oğul, yeni yapılacak belediye yatırımları hakkında da açıklamalarda bulundu. Oğul, Perşembe Pazarı'nın karşısında eski cezaevi altına yapılacak yeni Vergi Daireszi binasının ihalesinin bu yıl yapılacağını belirten Oğul, "Eski Hastanenin arkasındaki 2 bin metrekare alana Aile Danışma Merkezi inşaatına 2014 yılında başlanacak. Sosyal Güvenlik Kurumu Akşehir'de yeni bir hizmet binasına kavuşacak. Kozağaç Toki Konutlarının yanındaki arsaya ihaleleri yapılan 8 derslikli ilkokul ve 8 derslikli ortaokul 2014-2015 öğretim yılına yetişecek" diye konuştu. 


TOKİ'YE CAMİ, EMNİYET'E HİZMET BİNASI 

Başkan Oğul'un açıklamasına göre; Kuruçay'da  TOKİ  konutlarında oturan vatandaşların ibadet edeceği 300 kişilik caminin inşaatına bu yıl başlanacak. Akşehir Belediyesi'ne ait sanayideki spor tesislerinin yanında ikinci sentetik çim saha yapılacak. Otogar yanındaki arsada yapılacak ve projesi hazırlanan İlçe Emniyet Müdürlüğü hizmet binasının ihalesi de bu yıl içinde gerçekleştirilecek. Konya Afyonkarahisar arasındaki D-300 Karayolu'ndaki sıcak asfalt çalışmaları 2015 yılında tamamlanacak. 5 yıl içinde Konya-Afyonkarahisar arasındaki demiryolu rehabilite edilecek, ikinci bir demiryolu hattı döşenerek Konya Akşehir Afyonkarahisar arası duble demiryoluna kavuşacak. Akşehir, Konya ve Afyonkarahisar'a raybüs seferleri ile hızlı trene . kolaylıkla ulaşılabilecek. 


Anadolu'da Bugün


Geri Dön