26 / 04 / 2024

Abdullah Müftüoğlu: İnşaat sektörüne güvenimiz tam!

Abdullah Müftüoğlu: İnşaat sektörüne güvenimiz tam!

Suudi Arabistan merkezli Al Qemam grubu bünyesinde faaliyet gösteren Akzirve Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Müftüoğlu, Türkiye ekonomisine ve inşaat sektörüne güvenlerinin tam olduğunu söyleyerek Türkiye'ye gelecek yıllarda da yatırımlarını sürdüreceklerini açıkladı. 



Suudi Arabistan merkezli Al Qemam grubu bünyesinde Türkiye'de faaliyet gösteren Akzirve Gayrimenkul, Türkiye yatırımlarını sürdürmeye devam edeceklerini söyledi. 

Yenişafak Gazetesi'nde yer alan habere göre; geçtiğimiz günlerde Akzirve Gayrimenkul'un Türkiye yatırımları ile ilgili açıklama yapan Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Müftüoğlu, “Türkiye ekonomisine ve inşaat sektörüne inanıyoruz. Buna da güvenimiz tamdır. Şirket olarak yatırımlarımıza devam edeceğiz. Bu konuda hiçbir engel görmüyoruz. Hep istikbali düşünerek ve hep insanlara yaşamı vaat ederek projelerimize devam edeceğiz. Çok güzel projelerle gelmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. 

Strada’da projesinin ilk etap teslimler başladı

Akzirve Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen ve Bahçeşehir’de yükselen ‘Strada’ projesinin ilk etabının satışlarının tamamlandığı açıklandı. Proje hakkında bilgi veren Müftüoğlu, lokasyon olarak Bahçeşehir’i beyaz yakalıların tercih ettiğini anlattı. 3 etaptan oluşan projenin 1’inci etapta yer alan 747 konutun teslimleri başlandı. 

 

 


Geri Dön