27 / 04 / 2024

Academic Life'tan ev alınların dairesi ücretsiz döşeniyor!

Academic Life'tan ev alınların dairesi ücretsiz döşeniyor!

Seydanlar İnşaat, Umuttepe'de yaptığı prestij projesi Academic Life'den daire alan müfterilerinin evini ücretsiz döşüyor. Firma, müşterilerine 10 bin ile 20 bin lira arasında hediye çeki veriyor.



Seydanlar İnşaat, Umuttepe'de yaptığı prestij projesi Academic Life'den daire alan müfterilerinin evini ücretsiz döşüyor. Körfez Center AVM ile işbirliği yapan firma, müşterilerine 10 bin ile 20 bin lira arasında hediye çeki veriyor. 


İnşaat sektöründe köklü bir deneyime sahip Seydanlar İnşaat ve Körlez AVM'nin Yönetim Kuıulu Başkanı Aynur Vergili. Umuttepe'de 15 bin metrekare inşaat alanına sahip yeni prestij projesi Academic Life hakkında bilgi verdi. Türkiye'nin konut satışında düşüş yaşamasına rağmen şirketine ait bu projede satışlardan oldukça memnun olduklarını söyleyen Vergili, bunun nedenini projenin lokasvon olarak güney cepheye hakim ve muhteşem bir doğa içerisinde bulunmasına bağlıyor. 


KALİTE ÖN PLANDA 

Firma olarak kaliteden asla ödıin vermediklerini, tüm malzemelerde ultra lüks tercihler yaptıklarını anlatan Vergili. ıslak zeminlerde lilra. ahşap grubunda lake kapılar. Alman marka laminantlar. mutfak dolaplarında arsinal akrilik. PVC'Ierde VVosvagen ve Winso ısıcam, dış cephe yalıtımında 5 santimetrelik Baumint marka malzeme kullandıklarını belirtti Projelerin inşasında her bir detayın en ince ayrıntısına kadar düşünüldüğünü ifade eden Vergili, projenin çok katlı beton yığını olmasından ziyade. Kocaeli'ııin deprem bölgesinde olduğu gerçeğini unutmadan 3 katlı minimalist çizgiler taşıyarak şık ve butik bir proje oluşturduklarını dilen gelirdi. 


MİNİMALİST ÇİZGİLER 

Projenin adından yola çıkarak müşteri kitlesine tamamen akademisyenlerden seçtiklerini kaydeden Vergili. "Oturmak ya da yatırım yapmak için projemizden daire satın alan müşterilerimiz memnuniyetlerini belirtiyor. Çünkü projemiz Kocaeli'nde minimalist çizgiler taşıyan tek proje ve lokasvon olarak eşsiz bir noktada bulunuyor. Müşteri kitlemiz de çoğunluk olarak akademisyenden oluşuyor. Bu durum da farklılığımızı ortaya koyuyor. Firma olarak biz müşterilerimize 3 boyutlarda gördüğü neyse onu teslim eden. kaliteden ödün vermeyen, zamanından önce teslim eden kurumsal bir yapıya sahibiz. Hedefimiz bölgede bunun gibi örnek projeler yapmaya devam etmek" dedi. 


BU KAMPANYA KAÇMAZ 

İnşaat sektörünün yavaşlama dönemi yaşamasına rağmen talepleri karşılamada zorluk çektiklerini aktaran Vergili. "Müşterilerimizin bu yoğun talebini karşılamak için yeni kampanyalarla bu ilgiyi devam ettirmek zorunda kalıyoruz. 30 Ekim itibariyle yeni başlattığımız kampanyada Körfez Center AVM ile işbirliğine gittik. Müşterilerimizin evlerini Körfez Center AVM den ücretsiz olarak döşüyoruz. Fiyat artısı olmadan 1 + 1 daire alan müşterilerimize 10 bin TL hediye çeki. 2+1 daire alan müşterilerimize 15 bin TL hediye çeki. 3+ 1 veya dubleks daire alan müşterilerimize de 2(1 bin TL hediye çeki veriyoruz. Müşterilerimiz de bu çekleri Körfez Center AVM'de beyaz eşyadan mobilyaya, halıdan avizeye kadar bütün ihtiyaçları için kullanabiliyor. Herkesi bu kampanyadan yararlanması için Körfez Center AVM'deki ofislerimize bekliyoruz" diye konuşlu. 


Posta Doğu Marmara


Geri Dön