26 / 04 / 2024

Acıbadem Grup Yapı Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Acıbadem Grup Yapı Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar’da 60 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Solmuş ve Duygu Ayvaz Sönmez ortaklığında kuruldu.




Acıbadem Grup Yapı Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Emrah Solmuş ve Duygu Ayvaz Sönmez ortaklığında bugün 60 bin TL sermaye bedeliyle Üsküdar’da kuruldu. 

Acıbadem Grup Yapı Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
1- Hisseli, hissesiz arsa, arazi ve binaları satın alarak bunlara her nevi konutlar, isyeri, fabrika binaları, turistik tesisleri, yesil alanlar, toplu konutlar ile her türlü amaca hizmet edecek bina ve tesisler yapmak, yaptırmak, kiraya vermek, kiralamak, satmak 2- Kat karsılıgı mesken, is yeri ve her çesit amaca yönelik bina insaatları yapmak, bu amaçla arsa, araziler almak parselasyon, tevhit islemlerini yapmak veya yaptırmak, sözlesmeler yapmak, alınan bu bina insaat islerinin tadilat ve montaj isleri, peyzaj ve çevre düzenlemelerini yapmak. 3- Prefabrike ve uzay konstrüksiyon sistemleri ile is yerleri, meskenler, fabrikalar, spor ve kültür merkezleri her çesit amaçlara hizmet edecek binalar yapmak, yaptırmak. Bu amaçlara hizmet edecek.......ve anasözleşmesinde yazılı işler


Geri Dön