19 / 04 / 2024

Acil nakit ihtiyacı olana faiz fırsatı!

Acil nakit ihtiyacı olana faiz fırsatı!

Ekonomik olarak sıkıntılı günler yaşayanlara bankalardan sevindiren haber geldi. Halkbank ve Ziraatbank acil nakit ihtiyacı olan vatandaşlara 3 ay ödemesiz 50 bin TL kredi imkanı sunuyor. 



Kamunun dev bankaları Vakıfbank, Halkbank ve Ziraat Bank uygun faiz oranlarıyla vatandaşlara kredi sunuyor.  Takvim'de yer alan habere göre; kredisini sunarken vatandaşlara rahat soluk aldıracak, kredi fırsatını duyurdular. Vakıfbank, Halkbank ve Ziraat Bankası'ndan gelen son aktüel faiz oranları da açıklandı. Kredi çekmek isteyen herkes için uygun faiz oranlı kredi fırsatları geliyor. Ayrıca krediyi sürükleyip 3 aya kadar erteleme fırsatınız da bulunmaktadır. İhtiyaç kredisi, acil paraya sıkışmanız durumunda Türkiye'de hizmet veren bankalardan vadeli (taksitli) ödeme yolu ile aldığınız borç ödeneğidir. Bu ödenek, sizlere uygun bulunduğunuz takdirde bankalar tarafından anında veriliyor. 

Vakıfbank, Halkbank ve Ziraat Bankası güncel faiz oranları nelerdir? 

Koronavirüs nedeniyle zor günler yaşayan vatandaşın yanında olup onlara destek olmaya çalışan kamu bankaları vatandaşa 5 farklı destek sunuyor. Emekli kredisi, çalışan kredisi, konut kredisi, araç kredisi, ihtiyaç kredisi. Konut kredisinde en düşük faiz oranı 1.47 dir. Tüketici kredilerinde en düşük faiz oranı 1.58' dir. Araç kredisinde en düşük faiz oranı 1.41'dir.

Siz de bankaları resmi internet sayfalarını ziyaret ederek kredi ve paketleri hakkında daha detaylı bilgi alabilir. Kredi başvurularınızı internet sayfaları üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. Dilerseniz başvurularınızı mobil uygulamalar üzerinden, internet bankacılığı üzerinden, müşteri hizmetleri merkezinden ve kimlik belgelerimiz de birlikte şubeleri uğrayarak başvuru yapabilirsiniz. 

Acil nakit ihtiyacı olana faiz fırsatı!

Kamu Bankaları Düzenleme Yaptı 

Faiz oranlarının yükselmesi birçok insanı kredi çekme konusunda tereddütte düşürdü. Bu süreçte birçok insan kredi çekme durumunu erteledi. Kamunun devleri Vakıfbank, Halkbank ve Ziraat Bank uygun faiz oranlarıyla kişilere kredi sunuyor.

Vakıfbank, Halkbank ve Ziraat Bankası'ndan gelen son güncel faiz oranlarının duyurusu yapıldı. Kredi çekmek isteyen herkes için uygun faiz oranlı kredi fırsatları geliyor. Ayrıca krediyi çekip 3 aya kadar erteleme fırsatınız da bulunuyor. Bu zorlu günlerde vatandaşın yanında olup onlara destek olmaya çalışan kamu bankaları vatandaşa 5 farklı destek sunuyor. 

Kamu bankaları pandemi süresinde vatandaşlardan tam not aldı. Bunun sebebi olarak en kritik ve zorlu süreçlerde bizlere en iyi desteği sağlayan ve neredeyse sıkıntısı bulunmakta olan tüm vatandaşlara gerekli yardımı sağlayan kamu bankaları bu ve önceki hizmetlerinden dolayı vatandaşlar nazarında olumlu değerlendirildi.İhtiyaç kredisi, acil paraya sıkışmanız durumunda Türkiye'de hizmet veren bankalardan vadeli (taksitli) ödeme yolu ile aldığınız borç ödeneği oluyor. Bu ödenek, sizlere uygun bulunduğunuz takdirde bankalar tarafından sıcağı sıcağına verilebilir. Türkiye genelinde sunulan ihtiyaç kredisi standartları şuan için maksimum 50.000 TL dolaylarındadır. Bunun dışında bankalar, farklı kredi modellerinde sizlere hizmet sunar.

Acil nakit ihtiyacı olana faiz fırsatı!

İhtiyaç kredi, yeni yasalara göre en fazla 36 ay vadeli olarak alınabilir. Alınan kredinin taksitlendirmesini anında alabilirsiniz. Ödemelerin gecikmesi, kredi notu açısından olumsuz bir etki anlamına gelir.

BANKADAN KREDİ BAŞVURUSU 

Bizzat bankaya giderek ilgili müşteri temsilcisi ile iletişime geçip anında başvuruda bulunabilirsiniz. Bu başvuru akabinde şartların uygun görülmesi takdirde kimi zaman hemen krediniz sonuçlanır. Kimi zaman ise 2 iş günü içerisinde başvurunuza cevap gelir. 

 Acil nakit ihtiyacı olana faiz fırsatı!

İNTERNET BANKACILIĞI İLE KREDİ BAŞVURUSU 

İnternet bankacılığı, günümüzde sunulan en iyi imkanlardan birisi olarak dikkatleri çeker. Hangi bankadan almak istiyorsanız o bankanın internet bankacılığı hesabınıza giriş yapıp başvuru yapabilirsiniz. Online kredi imkanı sunan bir banka ise anında sonucunuzu alabilirsiniz. Kimi zaman bu süreç 2 iş günü sürebilir.

MOBİL BANKACILIK UYGULAMALARI İLE KREDİ BAŞVURUSU 

İnternet bankacılığı kadar kullanışlı seçeneklerden bir diğeri de mobil bankacılık uygulamaları ile kredi başvurusu oluyor.Kredi notunuz yüksek ise anında krediniz onaylanır ve online olarak hesabınıza alabilirsiniz. Sonuçlanma süreci bu noktada 2 iş günü sürebilmektedir.

100 bin liraya kadar ucuz kredi fırsatı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön